Kus häda suurim, seal abi lähim! Pole saladus, et seksuaalmaagia on üks lihtsamini praktiseeritavaid ja samas tõhusaid meetodeid tegelikkuse painutamiseks oma suva järele, eriti kui seda teha koordineeritult ja massiliselt. Autori algatatud pihumaraton lugejate seas päästis kultuskoomiksi “The Invisibles”, ansambel Kiss tagas albumite müügiedu maagiliste nestete – vere ja seemnevedeliku – tilgutamisega trükivärvi sekka; rühmitus Ordo Rosario Equilibrium palub fännide abi üllitise “O N A N I – [Practice Makes Perfect]” kujundamisel, et nad masturbeeriksid, end seejuures pildistaksid ja pildid bändile saadaksid... Ja lõppeks, proovimine ei maksa ju midagi ning võib olla uudne ning üllatavalt meeldiv kogemus.


Järgmine kord end rahuldades mõelgem Laine Jänesele! Energia vallandudes suunakem oma heasoovlikkuse ja armastuse vaimne vektor Laine poole ning kinnitagem siht, manades silme ette jänese tootemimärgi (
).


Et nii kanaldatud loovenergia ikka kindlamini mõjuks, tuleb oma soovide adressaadile võimalikult loomingulisel moel anda teada, mis teda ootab. Literaadid-sõnasepad: saatke Lainele kirglik armastuskiri ja/või pühendage talle sensuaalne poeem; ansamblid: looge Lainest lembelaule, mis jõuavad edetabeleisse ja ringiga ministritarigi kõrvu; kunstnikud: maalige Lainest erootilise laenguga maale, vormige iharaid kujusid, koostage tegevuskunsti-videoid jänesemaskides ellu viidud tantristlikest rituaalidest jne, jne. Laske vaimul vabalt lennata! Lihtsalt kirja kirjutamine, paistab, ei aita, isegi kui koguda selle alla sügavalt kaosemaagilised 23 allkirja.


Kui Jänese kütked nõnda murrame ning kauni printsessi poliitneeduse lohe kammitsaist vabastame, võime ette võtta järgmise, juba karastunumat-kogenumat panust nõudva mutrikese Riigiaparaadis, kas või Jürgen Ligi!


Tõestagem, et eestlased on ka praktikas nõiarahvas ning meie taig on midagi enamat kui pseudomütoloogiline taarakummardamine ja kord aastas rabas kakerdades seotuse tunnetamine Emakese Maaga. Hea Metsaisa on saatnud Eesti kultuuri edendama Jänese-arhetüübi, ning Jänes on, teadagi, pöörane trickster. Meenutagem Lainele, kes ta tegelikult on – äratagem uinuv Metsaline.


Ewige Hasenkraft!