Ent see oli ka head emotsiooni ja kohati kauneid sooritusi pakkunud mäng. Vägev, nagu tunnistas pärast mängu tuntud treener Andres Sõber.

Pärast kramplikuvõitu algust, sai paremini mängu käima Tartu tiim, kel oli vaja see mäng igal juhul võita, et üldse veel tiitlilootusi hellitada. Korvi lähedalt hädiselt tabanud Kalev panustas rohkem kaugvisetele. Ja kohati tabasidki hästi, ent veerandaja võitis siiski Rock 24-18.

Teisel veerandajal võttis Kalev suuresti tänu Kristjan Kanguri tublile tegutsemisele järgi ja läks juhtimagi. Esialgu sujuvalt tegutsenud Rock minetas mängukindluse. Poolajavõit läks juba Kalevile 39-34.

Mängu teise poolaja alguse võttis Rock kiirelt järele ning edasi jätkus juba närviline ja tihe punkt-punktimäng. Enne viimast veerandaega oli seis viigis 52-52.

Viimase veerandaja sissejuhatuseks viis seni nirult esinenud Tanel Sokk paari ilusa sooritusega Kalevi juhtima, kuid Rock, paljuski tänu Giorgi Tsintsaze individuaalselt meisterlikele esitustele, hoidis mängu tasakaalus. Rock läks poolteist minutit enne lõppu isegi punktiga ette. Närvilistel lõpusekunditel võttis raske võidu siiski Kalev 68:65. Koos sellega ka seeriavõidu 4:2 ja ihaldatud tiitli.
Magus revanš, lõpuks ometi, möödunud kordade valusate kaotuste eest. Suurhallis võis pidu alata.

Mängu resultatiivseim oli Georgi Tsintsadze Rockist 26 punktiga, ühtlaselt mänginud Kalevi edukaim oli 12 punktiga Kristjan Kangur.