Eelmise mänedžeri, IBM Eesti juhi Valdo Randpere sõnul oli uue mänedžeri leidmine eelkõige Kanepi soov.

Tennisisti käik ei tulnud Randperele ootamatult. Ta tunnistas, et äkiline otsus lõpetada koostöö treeneritega, kellega just mõned kuud tagasi koostööd alustati, oli tema arvates väär tegu.

"Ma valetaksin, kui ütleksin, et treenerite väljavahetamine oli õige otsus," ütles Randpere Ekspress.ee-le.

"Minu kontaktid on Rootsis ja need said otsa," tõdes Randpere, kelle sõnul pole seni täitunud lootused, et Kanepi võtab enda hoole alla mõni professionaalne mänedžer. "Küsisin ka Magnuse (Magnus Larsson, Kanepi ekstreener - toim.) käest, kas tal pole veel tutvusi. Magnuse sõnul ei julge tema aga enam kedagi soovitada. Keegi ei hakka lihtsalt enam panustama selle peale. Kui Kaiale need treenerid ei sobinud, on koostöö lõpetamine muidugi loomulik."

"Mul ei ole ka piisavalt aega temaga koos võistlustel kaasas käia," nentis Randpere. Seda, kas suurärimees Pandil aega ja võimalusi rohkem on, peaks Randpere arvates eelkõige Pandilt endalt küsima.

2002. aastal Kanepiga aktiivset koostööd alustanud Randpere väitel on Kanepi õnnetus see, et pikka aega siples tüdruk rahapuuduses, sponsoreid ei olnud. Kuna professionaalne kogemus puudus, tehti paljud otsused katse-eksituse meetodil. "Nüüd tal õnneks enam rahamuret ei ole, sest toetajad on olemas," kinnitas ta ja soovis sportlasele edu.