29. oktoobril 2006. Aivar Urmi kõne Aivo Pärnale. Pärn kurdab, et politsei võttis temalt juhiload ära.

PÄRN: Kurat, pollar... mul on viis, viis ke... kiiruse ületamist aasta jooksul juba, see viimane vend, kuradi Marek Tiirats, mängis munni, ma ütlesin talle, et ära võta ära, see Tartu kuradi liikluse pealik. Ta ütles, ma vaatan, vaatan ja Jõgevale saatis ka veel mingi korralduse ja mingi kuradi emmersoni mängis siin, kurat, noh.

URM: A kus sul load olid? Ee, Tartus vä?

PÄRN: Ei, ma ühe jäin Jõgeval. Tähendab, ma jäin Adaveres kiiruse ületamisega... No, tulin Tallinnast, eks...

URM: Nii...

PÄRN: Adaverest nigu kiirendasin Tartu poole 159... No, siis hakkasin toda asja klaarima, läksin just kirja viima, kurat, inspektor Saarele kuradi Ankru juurde ja jäin all Turu tänaval 115, raisk. (URM naerab.) Türa, kiirenduse pealt, raisk. Üks vend oli kaks kuud töötand, teine on aasta töötand, raisk, ja helistasin siis, kurat, kuhu vaja, raisk, vana toru ei võta, lülitas oma mobiilid välja, karjus läbi mögafoni, et Aivo Pärn, 115, tooge mulle kiirusemõõtja ja protokolli, kurat, et mul ei ole, raisk. Noh, siis oli juba perses, korrapidaja juba kuulis ära, noh. Ta omast arust, no, lihtsalt, ee, ütles nime või... no, pärast nad muidugi said veast aru, aga siis oli hilja, raisk.

URM: Ongi nii, jah?

PÄRN: Nojaa, et ega siin, kurat, nalja ei ole, raisk, jah. Nii et too vend, too vend, kellele jäin vahele seal kuradi Adaveres, see ütles, et no mis, kuradi... Ma küsin, sa mind tunned, eks, ma ütlen, jumalast tuttav vend oli Tartu päevadelt ja käšši antud talle nii, et vähe pole...

URM: Mh-mh.

PÄRN: ... ma... mi... et ma ütlen, et mitte sellepärast, et ma mingi i... suur isa oleks, eks, aga et sa mäletad ikka mind? Mäletan küll, ei ole küsimust. Noh. Ikka tegi ära, raisk. Ütles, et me isegi Jaan Tootsil võtsime ära, et no mis me siis sinust räägime. Ma ütlesin, et no selle üle olete nüüd uhked siis, et... Sina võtsid et? Ei, mina ei võtnud, aga mul paarimees võttis, kurat, et meil on siin ikka, kurat, kord majas ja nihukest kuradi juttu ajas, raisk. Et...

URM: Nii et asi on perse läind, jah?

PÄRN: Et ee... ei no... heh... päris hull ei ole, aga ütleme, mingid noored siin Tartus on jah... Sisekontroll on siin kuradi, ee... kannul neil ja eks neil on nagu raske ka, raisk. Barinskil on kurat viimane hoiatus. See kutsus... kustutas aasta aega tagasi mingisuguse kuradi sugulase täis peaga sõidu ära, raisk. Barinskit tead vä?

URM: Barinskit... Jaa, ei, no, ma tean... No, see oli nõukogude ajal viimane munn, raisk, kurat.

PÄRN (naerab): No oligi jah, kurat, see on siin meie sõber nii-öelda, isehakand sõber, kurat, aga tema enam meid aidata ei saa, noh. Ja tein... tema ülemus on Marek Tiirats, kelle kuradi see tõi sealt kuskilt Põlvast vist vä.

URM: Otsalt, jah?

PÄRN: Otsalt, jah. Otsalt on praegu Tiiratsiga USAs muuseas.

URM: Aa, nüüd tuleb siis Veiko kaudu lube endale, kuradi, tagasi küsida, jah?

PÄRN: No sina saad seda küll teha, jah. No mina arvasin, et ma saan ikkagi ise, kurat, hakkama, aga no, vanad...

Tallinna mehed ütlesid, et ee... et see ei ole nii, et sa võid kümme korda ka vahele jääda, kui sul on lubasid vaja ja saad suurema trahvi, aga et Tartus võetakse igal teisel juhul ära, raisk. Tallinnas võetakse igal kümnendal.

Kuidas Villu Reiljanil olla saun Otepääl

29. oktoobril 2006. Aivar Urmi kõne Aivo Pärnale. Nad arutavad, kas Pühajärve äärde Setanta pubi juurde saaks midagi ehitada.

URM: A sa seda Villut tead vä?

PÄRN: Ei no... Villu Reiljan, muidugi tean, noh.

URM: Aa, selle Villu saun vä?

PÄRN: Jajah.

URM: See on keskkonnaministeeriumi saun vä?

PÄRN: Ei-ei, Villu enda oma.

URM: Villu Reiljani enda saun vä?

PÄRN: No nii nad räägivad, noh.

URM: No bljaad, raisk, kurat! (PÄRN naerab.) Siis peaks ikka Villule kuradi ora persse ajama, raisk, kurat.

PÄRN: No siis, kui maa ära ostad, siis saad ajada, kurat.

URM: Ei, mis kuradi aja... lõpeta ära, raisk, ennem, ja siis tuleb ära osta, raisk. Ee...

PÄRN: Seda peab muidugi täpsustama, kas see oli keskkonnaministeeriumi oma või oli Villu oma, aga no igal juhul kinnistu on seal.

URM: Aga seda muidugi täpsustada, kurat, et kuradi Villu on nii palju sitta meile keerand, et jube lihtsalt, raisk, kurat. See on lihtsalt jube, kui palju Villu on meile sitta keerand! Sa lihtsalt ei kujuta ette!

PÄRN: Sa mõtled seda viimast asja vä?

URM: Jaa, viimane asi sinna otsa kah. See on täitsa perses, kuule, ma, ma arutlesin, ee, kurat, ei ole hullemat inimest, kuradi olemas, raisk, kurat.

PÄRN: Noh...

URM: Tead, ma ütlen sulle ausalt, sulle, Pärn, raisk, see on, see on, see on tõsine, tõsine asi, raisk, ma ütlen.

Kuidas Pärn mängis venelaste rahaga

Tarmo Sild ja Aivo Pärn kohtuvad hotellis Kolm Õde. Pärn ei taha öelda, et ta vahendab transiidiärimees Sandu Hubaniga (Sandaali) seotud venelaste raha.

SILD: A kas sul raha tegelt on?

PÄRN: No, tegelt on venelaste raha. Aga, noh...

SILD: Kus see venelaste raha on praegu? Kas ta on Venemaal või Eestis?

PÄRN: Noh...

SILD: Ma saan aru, et Venemaa.

PÄRN: ........ vist... Ei pru... ei pruugi olla. Ta ei ole Wipestrexi käes, see on vastus. Ma ei tea, kus see on, kas ta on Venemaal või Eestis või kust nad selle võtavad, aga, aga, noh... Piisavalt, ee, suur ausõna ja piisavalt suur nagu, ütleme, see tagatis on nagu pandud. Ja on võimalus nagu kohe saada, et, ee... Ma ei ole muidugi kindel, kas ma üldse neile tahan müüa, võib-olla lihtsalt, ee, teeme teistmoodi selle asja.

Kuidas Sild meelehead juurde küsis

Sama kohtumine hotellis Kolm Õde.

SILD: Ainult üks, ee, ainult üks palve ... mida ma sulle edastaks. Ja see palve oleks, et ee... Et sa kannaks täiendava tehingukulu, mis on poolteist. Ma rohkem sellest ei räägi. Kui sa tahad seda teha, siis lihtsalt mis iganes arvutusi sa teed või midagi, siis ee...

PÄRN: No, ma saan aru. Ennem oli, ennem oli meil juttu ühest, aga ... nüüd on poolteist, noh.

SILD: Noh, nüüd on nagu lihtsalt...

PÄRN: Nojah.

SILD: On erinev, eks ole.

PÄRN: Tuli juurde.

SILD: On erinev. Ja, ja...

Kuidas advokaat Pärna hoiatas

30. augustil 2006 saatis advokaat Daisy Tauk Aivo Pärnale SMSi. Ära palun ise midagi kellegi anna!!! Pool tundi hiljem helistas Tauk Pärnale.

TAUK: Kuule, ma tahtsin sulle veel personaalselt üle, ee, seda öelda, et...

PÄRN: Jaa, ma sain kätte sõnumi.

TAUK: On ju?

PÄRN: Mh-mh. Ära muretse.

TAUK: Sellepärast... Ei, aga, aga, aga, aga sinu see sõber on nagu väga tugeva sihiku all ja nagu, ee, me...

PÄRN: See sõber jah. Ei, ära muretse, kõigepealt me klaarime, ütleme, teiega ära, siis me vaatame sellega, ütleme, lepime ennem kõik koos asjad kokku ja siis tegutseme nagu juhiste järgi.

TAUK: Jajaa. Jajaa. Sellepärast, et noh, riigiprokuratuuri väga kõrgel tasandil on nagu, ütleme, saba talle taha pandud.

Kuidas Villu Reiljan "sooritust" ootas

22. september 2006. Aivo Pärna ja Tarmo Silla kõne.

SILD: Hiljem ütles ka minu vahetu klient, et, ee, sul on veel mingeid küsimusi, mida sa tahtsid arutada.

PÄRN: Vahetu klient, sa pead silmas...

SILD: Villut.

PÄRN: Ah?

SILD: Villut. Villu Reiljan. Et ta üts, et...

PÄRN: Ma mõtlesin, et Villuga nagu, et, ee, arutaks, ee, kohe selle asja nagu läbi. Ja Villu üts, et jaa-jaa, et kohe saame kokku, aga noh, nädalavahetusel me ei kohtunud, aga, kurat, siis tuli tal see Võru ots vahele ja laupäeval oli Õunapuu sünnipäev ... korra oleks tema käest mõnda asja küsind ja, ja siis mis Luitsaluga ... ma sain natuke teistmoodi aru, tema käis mingit konstruktsiooni arutanud .... tema ... nagu ...

SILD: Tema ootab sooritust.

PÄRN: Tegusid, sooritust ootab, jah.