Kõlarid on välja mõeldud Singapuris ja tehtud muidugi Hiinas, tootjafirma nimetab neid “perfektseks” ja “ülimaks” ning “võrreldamatuks kvaliteediks”.


Selline jutt harilikult mitte ei pane vaimustusest kiljuma, vaid teeb pigem ettevaatlikuks, et mida küll nüüd üritatakse pähe määrida. Patenteeritud tehnoloogia ja Red Doti disainiauhind on ju toredad küll, aga kasutajat huvitab siiski pigem hind, töökindlus, mugavus ning eelkõige see, kas vidin toimib nii, nagu ta on mõeldud ja reklaamitud.


Tuleb nentida, et hääl, mida need kaks poolikut muna laua peal teevad, on juhukasutuse tarvis enam-vähem vastuvõetava kvaliteediga. Eriti nii pisikese vidina kohta, mis mahub põhimõtteliselt püksitaskusse. Selles mõttes küllaltki nutikas värk. Natuke keerates avaneb mõlemal kõlaril justkui pisike lõõts, mille sees peaks olema vaakum – ning selle abil saavutavadki kapselkõlarid ka mingi bassi. Töötamist indikeerivad küljel asuvad sinised LED-lambikesed.


Kõlaritel on sees ka laetav patarei, mis kogub oma jõudu USB-ühenduse abil arvuti küljest, ning kui see on vooluvõrgus, siis sedakaudu ka seinast. Täis laetud patareidega tööaega lubatakse kuni kümme tundi, või vähem olenevalt helitugevusest. Laadimine peaks võtma umbkaudu kaks tundi.


Juhtmed asuvad kõlaritest eraldi plastkapslikeses, kust neid saab siis vajadust mööda pikemalt või lühemalt välja tõmmata. Väike USB-otsik mõlema muna külge ja stereopistik läpaka kõrvaklapiväljundisse, ning ongi kõik.


Kellel väikseid kaasaskantavaid kõlareid läpaka või iPodi jaoks aeg-ajalt tarvis läheb, võib kindlasti teha ka rumalamaid oste, kui on nende pisikeste X-Mini kõlarite omandamine. Põhiline ime selliste jubinate koha pealt on muidugi siiski see, et need tõepoolest on võimelised häält tegema.