Siiski on Raekoja platsil asuv restoran Karl Friedrich nüüd oma esimesel korrusel ja keldris teinud uue sisekujunduse, uued toidud ja uued hinnad. Eelroad maksavad nüüd  79, supid 69, pastad 95, pearoad 175 ja desserdid 59 krooni. Tõsi, igas käigus on ka üks kallim roog neile, kelle rahakotti see hind solvab. Lisaks on oktoobri ja novembri vältel kogu menüüst 20% allahindlust. Ja toit on ju endiselt hea, lausa põnev, peakokk Priit Toomitsa välja mõeldud ja puhuti ka maja nimele Piprarestoran sobivalt aktsenteeritud.

Hinnalangus on saanud võimalikuks kallist toorainest (part, lambakarree, võikala, merikurat) loobumisega ja naasmisega eesti liha ja norra lõhe juurde. Aga isegi eesti kraamist saab väga head rooga.

Minu isiklik lemmikmenüü näeks välja selline:

Kergelt suitsutatud veiseliha car­pac­cio indiapärase ­pipralei­va ja oliiviõli­kast­mega, maitsestatud meie maja erilise ­­piprasegu­ga.

Guljašš-supp põdralihast.

Pasta fettucine seente ja estragoniga kitsejuustukastmes.

Seakarree punase veini kastme, rohepipra ja kukeseentega, kartulid au gratin (aga vasikamaks ja tallekael olid ka suurepärased).

Crème Brulée rohelise ja rosé-pipraga.