Mark Rivkin on monumentaalne kuju Eesti krimiajaloos. Aastal 1994.aastal püüdis ekspeaminister Indrek Toome altkäemaksu eest kaitsepolitseist välja osta Rivkini ja tema pereliikmete passid, mille kapo oli konfiskeerinud, kahtlustades, et passid on saadud valeandmete esitamise abil. Kohus mõistis Toomele karistuseks rahatrahvi.

Viimasel ajal lambiäriga tegeleva Rivkini kõrval kuulub OÜ Komtersson Grupp juhatusse keegi Pavel Leghkiy. Internetiallikad näitavad sellenimelise isikuna eelkõige Valgevene presidendi Aleksander Lukašenka pressitalituse ülemat, kuid see võib olla ka nimekaim.

SRV Kinnisvara osanikeks on Soome kodanike kõrval ka eestlased Indrek Toome ja Alvar Ild. Ekspress uuris SRV Kinnisvara AS-ist tehingu tagamaid nii Soome kui Eesti poolsetelt esindajatelt, kuid selgeid vastuseid ei saanud. Suurfirma nõukogu esimees Eero Juhani Heliovaara, kes on ka Helsingi börsi juhatuse liige kinnitas, et ettevõttesse on tulnud uus investor, ent ei täpsustanud, kellega on tegu. Ka SRV Kinnisvara AS juhataja Margus Mändmets keeldus ühelauselises vastuses teemat täiendavalt kommenteerimast. Kas tegu on Vene või Valgevene taustaga investoritega? Sellekohast teadet Helsingi börsiteadete hulgast leida ei ole.