“Estonian Air peab sihtima mandritevahelisi lende.”
18. novembril 2011 ajalehes Postimees

“Küsin arvutiasjades nõu oma 13aastase poja käest.”
21. juulil 2012 ajalehes Võrumaa Teataja

“Mulle ei meeldi käia aasta läbi sokid jalas.”
21. juulil 2012 Võrumaa Teatajas

“Teid kuulates tekkis mul tunne, et meil on üks ühine omadus. See on see, et me kumbki ei armasta sibulat.”
6. novembril 2012 Riigikogus Keskerakonna saadikule Mihhail Stalnuhhinile

“Lugupeetud kõneleja! Küsin täienduseks Peep Arule, kes küsis parafiilia eri vormide kohta. Igor, sa tsiteerisid tõenäoliselt Vikipeediat. Ma vaatasin ka Vikipeediast, et sama mõiste alla on koondatud erinevad seksuaalhälbed. Järsku nägin, et seal oli ära toodud ka heteroseksuaalsus kui üks parafiilia vorm. Kuidas sa seda kommenteerid?”
6. märtsil 2012 Riigikogus Igor Gräzinile karistusseadustiku jt seaduste muutmisel

“Kas Eesti ei võiks olla koos Balti sõpradega, vastupidi, sellel positsioonil, et paneme ette langetada põllumajandustoetused Euroopas meie tasemele?”
9. oktoobril 2012 Riigikogus, küsimus Andrus Ansipile

“Nagu oleks ahvidele pliiatsid kätte antud – joonistage Tallinna kaardi peale ja tehke natuke nalja.”
17. juuli 2012 Delfile Tallinna liikluskorralduse kohta

Rein Raud tembeldas põhimõtteliselt kõik Eesti Riigi juhid moraalseteks värdjateks. Probleemiks ajakirjanduse silmis aga sai mitte Rein Raua kõnepruuk, vaid see, et Andrus Ansip katsus selgitada, miks tema ennast värdjaks ei taha lasta kutsuda. Paar aastat tagasi nimetas Jaan Kundla oma üürivõlglasi värdjateks. Kas keegi tunneb kedagi, kes tunneb kedagi, kes oleks Jaani suhtes sel hetkel sümpaatiat üles näidanud? Või süüdistanud tema üüri­võlglasi arrogantsuses?”
9. novembril 2012 Facebookis

“Ma tahaksin sinu kui mitu korda välismaal käinud inimese hinnangut järgmisele asjale. Ajast aega oleme näinud, et inimeste hulgas tekivad paanikahood. Eestis me nägime eelmisel nädalal, kuidas seoses selle võltsimisvastase kaubandusleppega osa inimesi sattus paanikasse. Nad korraldasid kogunemisi, sest tundsid, et nüüd on nende sõnavabadus ja kõik muud põhiõigused ohus. Oskad sa nimetada mingit põhjust või üldist mehhanismi?”
15. veebruaril 2012 Riigikogus, ACTA-teemaline küsimus Urmas Paetile

“Seda, mida ta räägib teistest, ei saa ma puhta tõena võtta. See, mis on selge, on see, mis ta ise on teinud – annetanud kellegi teise raha. Ma ei ütleks, et ta jutt väga usaldusväärne on.”
25. mail 2012 Postimehes Silver Meikari kohta

“Täna õhtul olen Kolmeraudses. Teemat ei öeldud, aga ise usun, et Mihkel tahab mind kutsuda Musta pori esietendusele.”
8. novembril 2012 Facebookis enne TV3 saadet

Ja samas saates: “Tegelikult on ühiskonnas üks grupp, kes proovibki selgeks teha seda, et kõik erakonnad on kurjast. Praegu on neil käsil Reformierakond. [–] See on grupp inimesi, kuhu kuuluvad siis, noh, tuntud… Kui nimedest rääkida, võtaks näiteks Vaariku, siis Jüristo – kõik need Memokraadi inimesed, kelle juures Silver Meikar on leidnud uue seltskonna ja kes on üles ehitanud olukorra, milles neil on tõe monopol.”

“Erakonna teisitimõtlejatega pole vaja kuidagi käituda. Reformierakonnas on näiteks Igor Gräzin väga tihti teistsugusel arvamusel kui enamus teisi. Ja mis siis?”
29. märtsil 2012 Võrumaa Teatajas