Clarinsi tänavune pastelsetes toonides kevadmeigikollektsioon on inspireeritud kõige õrnemast õiest, mida looduses kohata võib – puuvillaõiest –, ning on pühendatud loomulikult elegantsele naisele, kelle ilu peitub lihtsuses. 

Cotton Flower Face Palette (658.–) puuvillaõiemotiiviga liivakarva kompaktpuuder ühendab endas beeži ja sädelevvalge värvitooni, mis tänu sulgkergele ja õhulisele teks­tuurile jätab kogu nahale ühtlase ning kauni jume. Clarins Cotton Flower Eye Quartet & Liner Palette (658.–) lauvärvipalett pakub lisaks sireli- ja kannikeselillale ning sinisele valget tooni, mida kantakse silmanurkadesse, et muuta silmi veelgi säravamaks. Komplektis on lauvärvidega sobiv kreemja tekstuuriga sinine silmalainer. Huulte rõhutamiseks on valikus Clarins Joli Rouge Sheer (373.–) läikega huulepulk.

Idamaades tähistab kirsside õidepuhkemine talve lõppu ja kevade algust. Guerlain Cherry Blossom kirsipuuõitest inspireeritud kevadmeik on õrnem, värskem ja sensuaalsem kui kunagi varem. Meigikunstnik Oliver Echaudemaison esitleb uut ja rõõmsat Guerlaini sellekevadist hooajameiki, mille staartoodeteks on ruužipalett Guerlain Blush Eclat Cherry Blossom (714.–) ja lauvärvipalett Ombre Eclat 4 Couleurs (847.–). Koos kevadmeigiga saabuvad müügile uued Rouge G de Guerlain Le Brilliant (647.–) ning Kiss Kiss (465.–) huulepulgatoonid.

Shiseido Sheer Matifying Compact matistav kompaktpuuderkreem (526.–) varjab perfektselt kõik naha ebatasasused ning annab ühtlase ja veatu jume. Perfect Rouge Glowing Matte (407.–) huulepulk katab huuled õrna poolläbipaistva värvikihiga, mis on küll matt, aga loomulik ja niiskusküllane. Kellele meeldivad meelalt läikivad huuled, võib valida Shiseido Perfect Rouge Tender Sheer (407.–) huulepulga. Viimase lihvi annab jumestusele pehme, siidine ja üliõhuline Luminizing Satin Face Color ruuž (592.–), mida võib julgelt ülestikku kanda mitu kihti, olenevalt sellest, kui intensiivset tulemust keegi soovib.

Dior Dentelle kevadmeik on inspireeritud möödunud sajandi 20. aastate koketsest ja sensuaalsest naiselikust sarmist. 

Uue meigikollektsiooni must have staartoode on pastelsetes toonides, siidise tekstuuri ja õrna pitsimitatsiooniga Poudre Dentelle Illuminating Lace-Effect Powder (925.–), mis annab nahale loomuliku, valgusküllase ja sametise jume – tulemuse, mis vastab täielikult Diori ettekujutusele täiuslikust meigist. Dior 5 Coleurs Eddition Dentelle Coquette (885.–) soojades toonides värviharmoonia ühendab lillasid, roosasid ja halle toone. Pintselotsikuga Skinflash Primer (675.–) sära andvat meigialuskreemi üle ninaselja, otsmiku ja põsesarnade tõmmates peletad kiiresti näolt kõik väsimuse tundemärgid. Segades toodet jumestuskreemiga, jääb kogu jumestus värskem ja säravam. Huulte kaitsmiseks ja raviks sobib Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm huulepalsam (395.–).