Filmis "The Mountain" mängivad sellised näitlejad nagu Oliver Hudson (näitleja Goldie Hawni poeg) ning Mitch Pileggi (mängis sarjas "Salatoimikud" Walter Skinnerit). Johanni kehastada on suuruselt umbes kolmas meesroll, pahapoiss Travis Kurri osa. Mis on suhteliselt ootamatu, sest Johann ise näeb välja pigem paipoiss ja "muidu on ta tõsiselt hea inimene" (Keith Siilats).

Eriti märkimisväärne on aga Johanni bio ehk näitleja elulooliste faktide osa, mida kõik Travis Kurri fännid internetist inglise keeles lugeda saavad: "Tema isa Tarmo Urb on väga populaarne muusik, kes oma venna Toomasega on Vendade Urbidena mänginud koos juba üle 20 aasta. Nad moodustavad omamoodi Eesti Simon and Garfunkeli ja on siiani kõige menukam ja kuulsam bänd Eestis. Johann Urbi vanatädi oli väga tuntud ooperilaulja ning näitleja, tema onu oli samuti kuulus teatrinäitleja. Üks tema vanaemadest oli Eesti filmibüroo juht ja tädi Eesti multifilmide animaator." Aga sellega veel asi ei piirdu: "Johanni vanaisa Uino Urb oli korvpallilegend, kes ükskord skooris muljetavaldavad 114 punkti ühes mängus, ja tema vanavanaisa Johannes Urb oli üks Eesti tugevamaid mehi, kes võttis osa maadlusmatšidest, rammumehe võistlustest ja esines tsirkuses."

Sellise taustaga poiss lihtsalt ei saa teisiti kui sama järele teha! Jah, näitlemist on Johann juba õppinud Lee Strasburgi teatriinstituudis New Yorgis. Ja nagu ütlebki Jürgen Kaljuvee: "Tal võib Hollywoodis suur tulevik olla."  

Praegu on Johann ise Kanadas filmivõtetel.