Putini lemmikud noolivad E.O.S-i

Eesti üks kasumlikumaid ettevõtteid, transiidifirma E.O.S on müügis. Ostjaks võivad osutuda Venemaal president Putini valitsemisajal kerkinud nn uued oligarhid.

Severstaltrans neelab Eesti transiidi

Kui kuuldused tõele vastavad, ostab Vene Severstaltrans veel selle kuu lõpus Eesti suurima naftaterminali Eurodek. Sama peremehe kontrolli alla läheb peagi ilmselt ka teine suur transiidifirma Pakterminal, kes üritas jõulisele kosilasele korvi anda.

Putini lemmiku suur äri Eesti kaudu

KGB 1. peavalitsuses töötanud Gennadi Timtšenko firma teatab, et ekspordib ligi kolmandiku Venemaa naftast.

Salapärane 20 miljardi mees

Vladimir Putini sõbra miljardär Gennadi Timtšenko kütuserongid liiguvad Eestis asuvate terminalide vahet ka siis, kui muu Eestit läbiv transiit on Venemaa ametliku versiooni kohaselt ulatusliku raudteeremondi tõttu peatunud.

Putin miljardite jahil

Vene ekspresident ehitas kaheksa aasta jooksul üles süsteemi, mille eesmärk on globaalne võim, mitte labane riigivargus.

Vene miljardärid ja Eesti

Palju Vene oligarhid on seotud Eestiga. Ekspress tutvustab kuidas

Reinu mure ehk pisut nn vanglavaidluse tagamaast

Võimalik, et Rein Langi juhitava justiitsministeeriumi vankumatu soov rajada Maardu tööstusalale, otse E.O.S.- i kütuseterminali külje alla uus Tallinna vangla on katse kärpida tiibu Venemaa peaministri Vladimir Putini soosiku isand Gennadi Timtšenko transiidiäril.

Putini rikas sõber, kelle ärihuvid on ka Eestis

Kes on ühes Soome tuntumas hokiklubis osaluse ostnud miljardär Gennadi Timtšenko (60), kel on märkimisväärsed ärisidemed ka Eestis?