Kopenhaageni lennujaama saabub konverentsi ajal 140 eralennukit. See ületab aga lennujaama võimekuse, mis tähendab, et osad õhusõidukid töötavad nagu taksod - panevad oma VIP-kliendid Kopenhaagenis maha, lendavad edasi kas mõnda Taani väiksemasse lennujaama või Rootsi parkima, ja vajadusel pöörduvad Kopenhaagenisse tagasi, et inimesed uuesti peale võtta.

Kokku saabub Kopenhaagenisse 15 000 delegaati ja ametnikku, 5000 ajakirjanikku ning 98 maailmaliidrit. Kõik parimad hotellid on juba täisbroneeritud. Öö nendes maksab keskmiselt 11 700 krooni. Menüüs on sellised hõrgud road nagu kammkarp, foie gras, kaaviar...

Et noored ja mässumeelsed tänavatele protestima ei tuleks, korraldab Taani valitsus nenedele eraldi kliimafoorumi DGI-byen Spordikeskuses. Valitsus loodab, et protesteerimise ja kividega loopimise asemel maandavad noored energiat keskuses ujudes, ronimisseinal kõõludes ja bowlingut mängides. Kuid igaks juhuks ostis Taani ürituse puhuks ka oma esimese veekahuri. Vanasse õlletööstuse hoonesse on ehitatud ka ajutine vangla, kus on 360 puuri ja mis võib mahutada 4000 kinnipeetavat.

Kopenhaageni linnavalitsus on pannud delegaatidele südamele, et viimased linnast seksi ei ostaks. See aga ei meeldi kohalikele prostituutidele. Kohalik seksitöötajate ametiühing tegi ka vastulöögi avalduse näol, et tasuta teenust saab linnas igaüks, kes kannab kliimakonverentsi delegaadi tunnistust.