Käsipidur pidas nii hästi, et pidi kuvaldaga 3 tundi lahti taguma. Auto võimekust tõestavad ohjeldamatud trahvisummad, ka parkimis­trahvid saab esiklaasilt kunagi 1.90 maksnud Alca kojameestega minema pühkida. Istmed on comfort plus mugavusastmega, et isegi insomnia all kannatavad zombid jäävad 3 minutiga magama. VM motospordi tagapüti jäänused teevad sellist powersoundi, et Tartu-Tallinnna maantee peal sõites karjus Jõgeva bussipeatuses olnud Kolja endal hääle ära kui telefoniga rääkida püüdis.

Vedrustus on nii jäigaks aetud, et ainukesed leevendavad osad on sillapuksid, mille käik on ca 20 cm, ole hea ära kruusa peale painutama mine, matused pidid tänapäeval suht kirved olema.

Kerel asuvad kleebised Reload Garage ja DB-HP hirmutavad foori alt süstides ära ka kõige vihasema ossi, kes häbi pärast enda auto põlema paneb ja üritab facetuubi sõpsidelt su numbrit saada, et riis endale soetada, aga hui saabki. Põhimõtteliselt sellest jutust auto endalesaamiseni on ainult 500 euri puudu, köhi pappi ja lase lilleks.

Saatke kiri või helistage *******

Hind:500 €
Reg. aasta:1991
Läbisõit:300 000 – 349 999
Värv:Hall
Käigukast:Manuaal
Kütuse tüüp:Bensiin
Keretüüp:Sedaan
Tartumaa,
Võimsus:85 kW
Vedav sild:Esisillavedu