Taanlannast auraguru Anni Sennovi orientiiri järgi on sellest ajast saati ilmale tulnud lapsed nimelt indigovärvi auraga ja hoopis teistsuguse energeetilise koodiga. Alates 2004. aastast sündinud maailmakodanikel on aga juba segaaura, mis tähendab, et neid ümbritseb nii indigo- kui ka kristallaura.


Auratransformaatorid soovitavad uue aja energiatega kaasa minna ja aura uuema väljalaske vastu välja vahetada.


Miks?


Eesti esimese Sennovi juures õppinud ­auratransformaatori Crystal Ra kodukontor on Fahle maja viimasel, 14. korrusel. Kahetoalise üürikorteri elutuba on sisustatud raskepärase mööbliga, mida tasakaalustab avar Tallinna-vaade. Siit on näha vanalinna ­tornid, kesklinna tornid, roheline Kadriorg, sadam, meri...


Küünaldega ääristatud klaasseina ees seisab kurviline lamamistool. Võtan vastavalt intervjuu rollimängule koha sisse diivanil selle vastas. Malbe olemisega Crystal Ra istub lamamistoolile, paneb pleedi põlvedele ning võtab kätte aurade võrdleva pildi, sinise mänguelevandi ja pappkarbi kaane.


“Kas sa oled kuulnud dimensioonidest? Esimeses ja ­teises dimensioonis elavad inimesed, kes on nagu see elevant. Ta on kastis, ­loomaaias. Ta teab, et kui ta teeb teatud asju, siis ta saab ka tasu selle eest: talle tuuakse toit ja katus on pea kohal.” Sinine ­elevant seisab Crystali abiga karbi kaane sees.


Kolmandas dimensioonis hakkab elevant uudishimust üle serva vaatama, et mis seal väljaspool on. Ja vahepeal hüppab ka nelja jalaga välja. Aga siis pole ikka piisavalt turvaline ja ta hüppab tagasi kasti.” Elevant teeb nii, nagu Crystal räägib.


“Neljandas dimensioonis tunneb elevant end väljas nii mõnusalt, et ta läheb juba safarile.”


Safari on diivanil ja igal pool karbist väljas. “Alguses on muidugi hirmutav, et piire enam ei ole, kasti ei ole, on vabadus. Aga nüüd on ta ju iseenda reaalsuse looja. Ja see ongi indigofaas.


Viies dimensioon on siis, kui inimene tunneb end safaris superhästi, see on kristallfaas.”


Crystal Ra selgitab, et üle maailma on toimumas energiate ja vibratsioonide evolutsioon. “Nii, nagu me kaasajastame oma arvuteid Windows 95-lt Windows XP-le, samamoodi muunduvad energiad. Me ei saa enam vana süsteemiga hakkama.”


2012. aastaks, mil algab puhta kristallenergia aeg, peaks enamik inimestest jõudma neljandasse ja viiendasse dimensiooni.


Aura on muutunud lillaks



“Ja mis siis toimub?” küsib Crystal endalt.


“Aurastruktuurid muunduvad ülemineku ajal palju lihtsamaks. Vanas struktuuris on hing keha sees ja vaimuenergia (inglid, teejuhid ja surnud esivanemad) hõljub väljaspool aurat.”

Indigoauras tekib keha ümber lillakas tasakaalu-aurakeha ja seitse tšakrat koonduvad kolmeks.


Roosas kristallauras sulanduvad aga inimese vaimuenergia ja keha kokku. Ja siin koonduvad kõik tšakrad üheks südametšakraks.


“Muundunud auraga laste ja täiskasvanute põhifookus on nüüd vaimuenergia. Kui varem oli inimesel tunne, et universumiga on sissehelistamisteenus, siis siin on püsiühendus!”


“Ja millest see tuleb?” esitab Crystal endale järgmise küsimuse.


“Kuna vaimuenergia on nüüd niivõrd lähedal, siis mis iganes infot inimene vajab enda või teist e kohta, on see praktiliselt käeulatuses.”


Aura energeetilise struktuuri muutus väljendub loomulikult ka inimeste käitumises. Nii iseloomustab Crystal Ra sõnul indigolapsi kõrge enesehinnang, ausus, otsekohesus, tõeotsimine ja täielik sisemine tasakaal.


Sageli võivad nad olla provotseerivad või tasakaalutud, sest nad ei talu piiritlemist ega austa inimesi, kel puudub respekt iseenda vastu. Neile on kaasa sündinud kõrgelt arenenud intuitsioon, tundlikkus ja empaatiavõime. Muide, indigoaura mõjutusi on ka 1987.–1994. aastal sündinud noortel.


Indigolapsed muudavad maailma


Indigolaste eesmärk on Crystal Ra sõnul perekonna, partnerlussuhete ja koolisüsteemi muundamine uute avarate maailmakäsitlustega.


Seepärast ei sobi indigolastele näiteks ka praegune koolisüsteem. “See paneb meie safarielevandid ju loomaaeda! Kui me keerame oma lapsed nässu selle struktuurisüsteemiga, ajame neile Windows 95 peale, kui nad on valmis XPks, siis me toodame hälbega noori.


Ühiskonna tulevik on ju laste kätes ja seepärast peab haridusreformi kiiremas korras läbi viima.”


Indigolastele ei sobivat, kui päevaplaan on minuti pealt paigas ning ühe päeva jooksul õpitakse mitut eri ainet. “Uue aja lastele sobib see, kui ühel nädalal on näiteks maksimaalne looduse avastamine ja teisel midagi muud.” Nad vajavad võimalust ise areneda ning neid ei tohiks traditsioonilises mõttes kasvatada. Samuti pole neile tarvis hindeid-hinnanguid.


Auratransformatsioon kasulik lapsevanematele


Auratransformatsiooni soovitavad nii selle looja taanlanna Anni Sennov kui ka Crystal Ra eriti indigolaste vanematele. Et oma lapsi paremini mõista ja nendega n-ö samale lainele saada.


“Sageli esinebki peredes, kes minu juures käivad, vana ja uue energeetika kon­flikt – need ei sobi omavahel. Kuna uue aja laste eesmärk on oma vanemate elukäsitlust avardada, siis ongi sageli lastel nii suur ­energeetiline koormus, et nad põlevad lihtsalt läbi. Nende süsteem kuumeneb üle ja nad on tihti palavikus. Neil on sageli köha, nohu, probleemsed mandlid. Nad ju põletavad oma vanemate ja keskkonna sodi omaenda kehas!


Vanas energeetikas surub inimene palju asju alla, ta ei räägi sageli oma tõde ja hoiab end tagasi, sest mõtleb, et ei hakka probleemi tekitama. Inimesi pannakse kastidesse ja sildistatakse. Vaimuenergial aga struktuure ei ole ja toimub maksimaalne voolamine ning teiste aktsepteerimine sellistena nagu nad on.”


Vahepeal tuleb tuppa Crystal Ra indigo-kristallpoeg Sander, kes asub sealsamas rula parandama.


“Mina ise olen kristallenergias, aga poiss hakkab ka juba järele tulema. Meil on nii, et Sander on nagu minu Väikevend katuselt. Me teeme koos igasuguseid heatahtlikke krutskeid! Just tänu lapselikkusele avaneb inimese loovus ja inspiratsioon.”


Uue auraga nooremaks, tervemaks, rahulikumaks


Crystal Ra, kelle silmadesse on nüüd ilmunud kelmikad välgatused, tunnistab, et tema auratransformaatori töö sarnaneb psühholoogi omaga, kuid erinevus seisneb selles, et tema ei lähene inimesele niivõrd intellektuaalselt, vaid energeetiliselt.


“See on siis psühholoogia n-ö kaasajastatud variant, mis näeb inimest kui holistilist, terviklikku süsteemi. Inimene aktiveeritakse nii, et ta saab aru ja tunnetab, et ta on ise enda Google. Sa tead vastuseid kõikidele küsimustele ja lahendusi probleemidele.


Uues maailmakäsitluses on oluline seestpoolt väljapoole suhtlemine. See on põhimurrang! Sul ei ole vaja raamatut ega inimesi, kes ütlevad sulle, milline sa oled. Sa tead seda ise. Kätte on jõudnud aeg, kus me peame õppima iseenda väärtustamist.”


Aura transformeerimise ajal aitab Crystal Ra kliendiga kooskõlas aru saada tema probleemsetest sõlmkohtadest. “See on nagu ükshaaval maltsajuurekeste peenrast väljatõmbamine. Seejärel hakkavad energiad muunduma ja üles ehitama uut aurastruktuuri.”


Auratransformatsioon võtab aega umbes kaks-kolm tundi ja seda võib teha juba pärast esimest konsultatsiooni.


“Iga kord, kui ma siin Fahle viimasel korrusel transformatsiooni teen, saab Tallinn oma energeetilise löögi. See on nagu sümboolne majakas, mis vilgub iga kord, kui keegi transformeerub.”


Indigo-kristall-laps Sander sai rula korda ja läheb õue rulatama.


Auratransformatsiooni tulemusi võib mõnikord näha juba nädala aja pärast. “Inimene muutub isegi näost nooremaks, ta särab rohkem, ta on iseendaga rohkem tasakaalus, rahulikum. Ta suhtleb iseendaga nagu parima sõbraga.” Väheneb isegi magamis- ja söömisvajadus. Kuigi iga inimene käitub pärast transformatsiooni erinevalt, tunneb enamik inimestest praktiliselt kohe sisemist rahu.


Crystal Ra firma New Flow kodulehelt saab veel teada, et aura­transformatsioon ühendab naiseliku intuitiivsuse ja meheliku aktiivsuse. See tugevdab inimese läbilöögi- ja enesekehtestamisvõimet ning suurendab teotahet.


“Aga kui näiteks tekib ka mingi füüsiline error, siis ei jookse sa enam arsti juurde, kes annab sulle rohu, mis mätsib selle ussi kinni. Sa kuulad ise enda keha.”


Pole midagi öelda, Crystal Ra näeb tõesti väga terve ja tasakaalukas välja.



Auratransformaator ise ütleb, et pärast seda, kui talle möödunud aasta veebruaris auratransformatsioon tehti, on ta nagu Duracelli jänes. “Kui ma olin enne seda ingli­terapeut, võtsin vastu umbes viis inimest päevas. Nüüd võin mõnikord hommikul kella kaheksast öösel kaheni tegutseda, sest ma teen seda, mis on osa minu elumissioonist. Ja ma näen praegu välja viisteist aastat noorem kui kümme aastat tagasi.”


Küllus tuleb aknast ja uksest


Crystal Ra sõnul on tema ise parim näide, et uue aja energiatega kaasa minemine toob majja ka küllust ja raha. “Kui sa järgid oma eluülesannet, siis hakkab tulema seda igas vormis, aknast ja uksest. Ja mitte ainult raha. Tulevad õiged inimesed, situatsioonid ja vahendid.”


Crystal Ra teenuste hinnad on õige kõrged. Näiteks auratransformatsiooni eest tuleb välja käia 4500 krooni, konsultatsioon maksab 2000 krooni, aura tasakaalustamine 2000 krooni.


Raha tuleb Crystal Ra sõnul vaadelda kui energiat, sellesse tuleb suhtuda sõbralikkuse ja armastusega.


“Auratransformatsiooni hind on ka nagu eksam, et kas sa väärtustad ennast nii palju. On see sinu jaoks investeering?”


Tänaseks on see väärt investeering olnud umbes 300 inimesele.


“Sellesama Fahle korteri puhul oli ka nii, et kui ma siia tulin, oli kohe tunne, et that’s the place!


Nii kõrgel olles saavad ju ka kliendid tajuda, mis tunne oleks elada neljandas või viiendas dimensioonis.


Kui ma kuulsin üürihinda, 20 000 krooni kuus, siis vana Kätlin ütles kohe, et hull oled!


Selle peale ütlesin, et universum, palun mulle märki selles suhtes! Siis nägin ühe veoauto taga kirja: “Dont worry, t est us!”


Ja siis ma mõtlesin: “Okay! I’ll do it!””
Crystal Ra Lakshmi (32)
  • Crystal Ra Lakshmi kodanikunimi on Kätlin Roovik. Tal on Norras ja Lõuna-Aafrikas omandatud bakalaureusekraad antropoloogias, magistrikraad visuaalses kultuuris. Ta on lõpetanud Inglikooli ja õppinud aminoloogiks.  
  • Möödunud aastal esilinastus Tallinna Kinomajas tema dokumentaalfilm “Kiirtee taevasse”, mille fookuses on Daniela Leigh’ inglimaja Kaplinnas.
  • Crystal Ra tegeleb veel külluse konsultatsiooniga; aura tasakaalustamisega pärast transformatsiooni ning autode, majade ja korterite energeetiline puhastusega ning reisib palju maailmas ringi ja juhib erinevaid töötubasid. Crystal Ra on võtnud südameasjaks Uue Aja Keskuse loomise, kuhu oleksid koondunud avara maailmakäsitlusega inimesed.
  • Eesti teine auratransformaator Kristiina Raie on Crystal Ra parim sõbranna.
Tiina, transformeeritud kaheksa kuu eest

“Elu on nagu kõrghoone, keerdtrepi, katuse ja imelise vaatega. Ma olin selle kõrghoone 20. korrusel, kui hakkasin otsima. Põhjusi, ennast, valgust. Miks ma siin olen? Miks ma olen selline, nagu ma olen? Miks on mu teel korduvad probleemid? Närid läbi raamatutarkused ja hakkad astuma mööda astmeid. Proovisin kõike ja kõiki, alustasin Luule Viil­ma ja Gunnar Aarmaga. Meditatsioonid, jooga, silva meetodid... Aga tulemus lippas ikka käest, sest olen ju loomult laisk – kõik oli ajutine ja kaua sa jaksad.

Siis näed, kuidas alt sügavikust tuleb lift, jääb sinu kõrvale seisma, ja avab uksed. Astud sisse ja näed – lifti seinale on kirjutatud AuraTransformatsioon. Sa oled oma valiku teinud. Lift viib sind kõrghoone katusele. Sõit on kiire ja turvaline.

Sa väljud ja istud maha, et toibuda. Püüad aru saada ja mõista, mis siis nüüd toimus. See on nagu uuestisünd. Kui sa ringi vaatad, siis näed siin vaikseid nurgakesi, ookeani, loodust, rahvast, oma lähedasi. Aga üle kõige selle kõrgub võimas atraktsioon, Ameerika mäed.

Loomulikult sa ei kõhkle hetkegi ja valid selle. Nüüd alles läheb lahti! Kord üles, kord alla...

See on täielik müstika! Leida selles elumöllus iseennast. Ehedalt, valutult, loomulikult, rõõmuga...

Ühel üritusel astus minu juurde naine ja küsis, et mis on muutunud peale transformatsiooni ja ütles, et ära ainult vasta, et kõik. Paraku pean ma just nii vastama, sest see on ainuvõimalik aus vastus.

Muutunud ei ole maailm. Muutunud on minu maailmavaade, muutunud on minu suhtumine maailma. Olen pärast transformatsiooni naljatades öelnud, et ma lausa tahaksin näha seda inimest või olukorda, mis mind vihastaks! Enam ei juhi mind olukorrad, mina juhin olukordi.
Võtan ennast, nagu olen. Võtan maailma, nagu ta on, ega mõista hukka midagi ega kedagi.

See on suurim saavutus!

Elu on läinud avatumaks, loomingulisemaks, lõbusamaks. Ka tervislikumaks, sest olin täielik kohvihoolik ja suitsetaja. Enam ei ole, ma jätsin suitsetamise maha päevapealt pärast transformatsiooni. Kaheksa kuud ei ole olnud isegi nohu, peavalust rääkimata! Aga see oli asi, milleta varem päevagi ei möödunud! Paljud arvavad, et eneseleidmine peab käima läbi kannatuste, pisarate, minevikusündmuste koledate üle- ja läbielamiste. Arvan ja olen transformatsiooniga seoses kogenud, et ei pea.

Elu siit alles algab. Seisad, mõistes oma kordumatust, ja oled kohal. Tõeliselt kohal. Ja oskad nautida kogu maailma tema imelises muutumises.”