Jupiteri liikumine Jäära märki on otsekui päikese väljatulek pilve tagant. Su eneseusk, mille lõppev aasta kõikuma lõi, hakkab taastuma juba pärast 22. jaanuari, mil su ees avaneb vähemalt üks uus uks. Mõtle tagasi sellele, mis juhtus su elus 1999. aastal – arengud, mis olid aktuaalsed siis, on seda ka eesoleval aastal.
SÕNN (21. aprill - 20. mai)
Hollywoodi tähtteos „Lohista mind põrgusse“ demonstreerib õpetlikult, mis juhtub siis, kui vanaldaste ja needmiskunsti valdavate mustlasnaistega hooletult ringi käia. Aasta esimeses pooles tuleks sul teha kõik endast olenev, et (sala)vaenlaste arvu pigem vähendada kui kasvatada.
KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)
Kui oled vallaline ja naissoost, tasuks sul kerida jalad istumise alla ning otsida videoteegist välja kultusfilmid „Hobulausuja“ ja „Madissoni maakonna sillad“. Jah, saage tuttavaks - just selline clinteastwoodlik või robertredfordlik on mees, kes juba varasuvel oma kohmakal kombel su ellu tuleb: vanem, kareda oleku, kuid see-eest hea südamega.
VÄHK (22. juuni - 22. juuli)
Eeloleval aastal mõjutavad sind kõige võimsad planeedid Jupiter ja Pluuto. Nende omavaheline pingeseis on otsekui hiiglaslik sädemeid pilduv teleportatsioonimasin, mille leidur Nikolai Tesla (kes oli sünnimärgilt Vähk) Christopher Nolani filmis „Prestige“ ehitas – ohtlik, kuid samas uut luua suutev.
LÕVI (23. juuli - 22. august)
Sa oled loomade kuningana harjunud tegema oma reegleid, kuid juba jaanuaris võib selline taktika tööl teatud pingeid kaasa tuua. Pole midagi parata – aegajalt osutub väiklaste inimestega kokkupuutumine möödapääsmatuks.
NEITSI (23. august - 22. september)
Igaüks, kes on näinud kultusfilmi „American Beauty“ , peaks mäletama, kuidas hullunud pereema Carolyn Burnham selles enda ette mantrana „I refuse to be a victim“ korrutas. 2011. aastal tuleb sul jälgida, et sa saatusel end ohvri rolli tüürida ei laseks – ja et sa samas kellestki teisest ohvrit ei teeks.
KAALUD (23. september - 23. oktoober)
Takistusi ja raskusi toov Saturn (mõtle autodele lumetuisu järgses Padaorus) mõjutab praegu üsna otseselt su sünnipäikest, muutes sind tõsisemaks ja mõtlikumaks kui olid veel paari aasta eest (eriti pädeb see nende kohta, kes parajasti 29-31, 44-46 või 59-61 aastat vanad).
SKORPION (24. oktoober - 22. november)
Kui oled mõnda aega igatsenud uut töökohta, siis juba jaanuaris peaks silmapiirile ilmuma võimalus unelma teostamiseks. Kuid oled sa kindel, et tegu pole miraažiga? Pööra otsust tehes erilist tähelepanu sellele, kes oleks su kolleegid…
AMBUR (23. november - 21. detsember)
Pluutot loetakse astroloogias võimsaks ja ohtlikuks planeediks, mille märksõnadeks on allilm ja seks, häving ja ümbersünd. Algavast aastast liigub Pluto su horoskoobi selles sektoris, mis on seotud kõige otsesemalt raha ja omandiga ning taolise aspekti tõlgendamine polegi lihtne.
KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)
Osaline päiksevarjutus, mis leiab aset aasta esimestel päevadel, sunnib miljoneid inimesi tõstma pilku taevasse -- ja pärima sind endalt, mida elus saavutada tahad. Tänu Jupiterile on aasta esimene pool iseäranis soodne kodulaenu võtmiseks (või kinnisvara müümiseks), remondi alustamiseks või analoogseks investeeringuks oma kehasse.
VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)
Kui oled unistanud oma majast (või oma kasesalust ja heinamaast), siis Jupiteri liikumine Sõnni 4. juunil 2011 peaks väikekodanliku idülli teostamise senisest käegakatsutavamaks muutma. Kinnisvaratehingutega võib su ellu saabuda ka midagi muud toekat ja usaldusväärset…
KALAD (19. veebruar - 20. märts)
Saturni mõju pole sulle eriti soodne – on võimalik, et pead muretsema mõne lähedase inimese pärast. On võimalik, et märksõnaks on ebaaus kaubategu – sina oled endast (vähemasti enda meelest) andnud kõik, kuid teistel pole sulle anda midagi muud peale närvilise köhatuse. Loe kõigi horoskoopide mitu korda pikemaid versioone tasulisest artiklist või osta paberleht.