6. oktoober, teisipäev: Juku-Kalle Raid kutsub saatesse Jüri Pihli, Mart Laari, Keit Pentuse, Marek Strandbergi ja Edgar Savisaare. Kõik kutsutud - välja arvatud Savisaar - vastavad, et tulevad kohale. Lepitakse kokku, et saade läheb eetrisse esmaspäeval, 11. oktoobril kahes järgus: kell 11-12 ja kell 13-14.

7. oktoober, kolmapäev: Edgar Savisaar saadab Keskerakonna pressisekretäri Toomas Raagi kaudu teate, et tema saates ei osale. Ühtlasi sõimab Raidi psühhoterroristiks ning ütleb, et tema „terroristidega läbi ei räägi". Juku-Kalle paneb kokku uue kava ning otsustab igale kandidaadile leida paarilise - kes antuid nimekirjas ei kandideeri. Mõtlemise käigus saab Jüri Pihl paariliseks entsüklopedisti Hardo Aasmäe, Keit Pentus ajaloolase Jüri Kuuskemaa, Marek Strandberg endise ajakirjaniku ja tänase Jõelähtme vallavanema Toomas Kümmeli ning Mart Laar europarlamendi saadiku Indrek Tarandi.

8. oktoober, neljapäev: Jüri Pihli tiheda ajakava tõttu otsustatakse tema saatelõik lindistada ära sotside kontoris reedel kell 12.

Juku-Kallel tuleb mõte võtta kandidaatide juttu kommenteerima Peeter Oja. Peeter on nõus.

9. oktoober, reede: Varahommik. Jüri Pihl küsib telefonitsi Hardo Aasmäe käest, kas lindistus pidi ehk olema kell 14. Aasmäe haarab peast kinni ja helistab Raidile. Jäädakse kella 12 juurde. Juku-Kalle püüab kell 12.20 Aasmäe linnast kinni, arreteerib ta ning siirdutakse sotside kontorisse. Sotside kontor on täis õhupalle. Raid ja Aasmäe otsustavad osa õhupalle endale võtta: „On tulemas 7. november... puhume täis ja läheme paraadile!"

Juku-Kalle saates: „Miks sa linnapeaks kandideerid? Ministeeriumis oli ju ka hea olla!"

Pihl saates: „Olen sotside nimekirja eesotsa sattunud ikkagi läbi juhuste. Aga kogu praegune linnavalitsemise süsteem tuleb laiali peksta".

Aasmäe saates: „Tallinna suurim probleem on monopolid. Võimu ning muud. Näiteks Tallinna vesi või küte".

Samal päeval ilmub Ekspressis Savisaare avaldus, milles ta Juku-Kallet terrorismis süüdistab (see oli ka enne Juku-Kalle Facebookis). Terrorism on tõsine asi. Juristid soovitavad Raidil kohtusse pöörduda.

10. oktoober: selgub, et kõik ülejäänud saatekülalised peale juba lindistatud Pihli ning Aasmäe ja ignorantse Savisaare tulevad erinevatel aegadel Kuku raadiosse pühapäeval, kus nad lõikude kaupa linti võetakse. Peeter Ojaga lepitakse kokku, et kommentaarid lindistatakse saate kokkupaneku käigus.

11. oktoober, pühapäev: Hommik. Oja ei võta toru. Juku-Kalle jõuab Kuku raadiosse 5 enne kella kolme päeval, Kuuskemaa on kohal. Keit Pentus hilineb paar minutit ning sõidab kohale väga suure autoga.

Janek hakkab külalistele kohvi tooma. Keit võtab musta, Juku-Kalle piima ja suhkruga, ent Jüri piima ja suhkruta kohvi. Kuuskemaa: "Meie perekonnas on niimoodi, et naine joob musta ja suhkruga, aga mina piima ja suhkruta kohvi. See sümboliseerib täielikku teineteisemõistmist, mida sooviksin ka linnale. Ühe inimese või partei ainuvõim ei vii kuhugi."

Juku-Kalle saates: Kuuskemaal on probleem. Vanalinna küttearved on tal jube suured.

Jüri Kuuskemaa: Jah, maksan rohkem kui 6000 krooni, aga tean, et mõned maksavad veel rohkem.

Keit Pentus: Kogu see süsteem on haige. Näiteks saab Tallinnas talvel vaadata, kustkaudu trassid jooksevad - seal on lumi sulanud ja muru haljendab. Lisaks see, et kõik otsad on ühe firma käes, mis on täielik jama.

Kell 16: Juku-Kalle helistab Marek Strandbergile. Selgub, et Marek pole mitte teel Kuku stuudiosse, vaid Peipsi ääres. Lubab otsida võimalikult korraliku levipiirkonna, et asi telefoni teel ära teha. Toomas Kümmel sõidab Jõelähtmest kohale nagu välk. Oja ei võta ikka toru.

Vahepeal helistab Laari assistent ja küsib, kas Laar pidi raadios olema kell 16 või 17. Saab selgeks, et kell 17.

Tuleb Hardo Aasmäe, et lugeda raadios sisse järgmise nädala Raadioentsüklopeedia. Kümmelit nähes karjatab ta: „Ei noh! Siia on ju tunginud kahtlased isikud!" ja naerab.

16.30 Strandberg ei võta toru.

16.35 Strandberg ei võta kohe üldse toru.

16.45 Strandberg võtab toru.

Toomas Kümmel saates: Aga Marek, paraku on ju nii, et rohelist juttu ajavad absoluutselt kõik parteid.

Marek Strandberg: Enne valimisi ajavadki. Aga tegusid mitte mingisuguseid ei ole ja kui tuletada meelde ülemaailmset ressursside laristamist, mängivad nad kaotajate poolel. Roheliste valimisprotsendist on paraku näha, kas keegi soovib ka tänaseid probleeme lahendada või tegeleb kartulite ning küttepuudega. Muuseas, pole mõtet arvata, et see ei puuduta kohalikke valimisi. Globaalsed asjad on ka lokaalsed ja vägagi.

Toomas Kümmel: Sa siis mõtled, et sellest, kas rohelised saavad sisse või mitte, nähtub ühiskonna elutervus.

Marek Strandberg: Just.

17.05 Peeter Oja helistab ja ütleb kähedalt köhides midagi väga segast. Juku-Kalle muretseb. Tundub, et näitleja on haigestunud? Oja jutt katkeb. Samal ajal käib Kuku raadio peatoimetaja Janek Luts välisukselt Laari ja Tarandit otsimas. Kumbagi pole. Juku-Kalle mõtleb, kes võiks Peeter Oja asendada ja helistab Kivisildnikule. Sanga talu peremees ei võta toru.

17.20 Juku-Kalle helistab Tarandile. Tarand väidab, et nad on Laariga ukse taga istunud viimased kolmveerand tundi. Vale ei lähe läbi. Juku-Kalle läheb siiski uksele vastu. Laar ütleb, et tal on väga kiire, kuna Laari kohvikus algavat kohe suursaadik Tiiveli viskiraamatu presentatsioon.

Oja ei võta jälle toru. Kivisildnik ka ei võta.

Laari ja Tarandit nähes hüüab Aasmäe: „Mulle tundub, et pahelisuse foon toimetuses on veelgi kasvanud!" Ja naerab veel rohkem.

Juku-Kalle saates: Kuule Mart, mulle tundub, et parempoolsed on alati koperdanud ühe ja sama reha otsa, nimelt ei ole autokraatlikule Savisaarele ära tehes suutnud omavahel kokku leppida.

Laar: Kahjuks on niimoodi juhtunud küll, aga ma loodan, et me oleme õppinud. Pole vaja enam jaurata, kes on kõvem ja kes mitte. Ma usun, et suudame kokku leppida ka linnapeakandidaadis, kes on erakondade väline.

Tarand: Ja üldse, ainus asi, mille saab kohe ära teha on see, et otsige üles oma dokument ja hakake kohe valima.

Juku-Kalle: Savisaar, muuseas, ei tahtnud ühegiga teist siin saates rääkida.

Mart Laar: Ah tead...

Indrek Tarand: Mis me sellest endisest linnapeast ikka räägime.

17.40 Helistavad juristid ja soovitavad Juku-Kallel Savisaar kohtusse anda, sest terrorismisüüdistus on tõsine asi.

17.55 Tarand ja Laar lahkuvad. Peeter Oja ja Kivisildnik ei vasta. Juku-Kalle ja peatoimetaja Janek käivad närviliselt edasi-tagasi. Lahkuvad ka Kümmel ning Aasmäe.

18.30 Oja ja Kivisildnik ei vasta. Janek läheb koju, Juku-Kalle Laari kohvikusse, sest seal on Artur Talviku film Barutost. Sama, mis kusagil Jaapanis ära keelati. Juku-Kalle ja Janek lepivad kokku, et saate lõpliku montaazhi tuleb näitleja Oja haigestumise tõttu jätkata varahommikul.

19.40 Juku-Kallele meenub Savisaare avaldus ning ühtlasi ka särk „kommarid ahju!" mille ta eelmisteks kohalikeks valimisteks trükkis. Et särki uurisid pärast Tartu semiootikud kolmveerand aastat (et kas on üleskutse vägivallale või ei), tekib Juku-Kallel mõte anda Savisaar omakorda uurimiseks Tartu semiootikutele. Et kas terroristiks tembeldamine on katse liigitada saatejuht ülemaailmsete ohtlike kurjategijate ja pommilõhkajate sekka või ei.

20.05 Helistab Kivisildnik ja küsib Juku-Kallelt: kas sa oled mulle helistanud? Lepitakse kokku, et Kivisildnik võib samuti Oja teha. Sest keda kõike ta Kuku raadios „Tegelikkuse KesKus´i" saates teinud pole - Putinit, Reiljanit, Savisaart, Issandat jumalat ning Rein Langi.

20.54 Juku-Kalle helistab Peeter Ojale. Oja Petsi telefon on välja lülitad. Kõik hingavad kergendatult.

Saade on eetris esmaspäeval kell 11-12 ja 13-14.