"Päkapikutõrjeks on liiga vähe tehnikat. Vaja oleks rohkem Hummereid," arvab politsei peadirektor Robert Antropov.

"Linnaoludes aitab nende vastu tegelt Ferrari, Maserati või vilkuri, helkuri ja subwoofer'iga Porche. Aga Hummer jääb asendamatuks. Aeg-ajalt peab kõik kohad Hummeriga üle sõitma. Ja Hummeril peavad olema vilkur, helkur ja subwoofer."

Rannahooajaks on politseil mootorratas BMW R 1100S ja kaks tünnitäit maksimarketist liisitud UV-filtriga päevitusõli. Mootorratas BMW R 1100S paistab silma hea manööverdamisvõime poolest, sest mootor on viidud madalale ja seda päkapikud kardavad. Käivad läbirääkimised Rootsi politseiga Ray-Ban päikeseprillide liisimise osas Stockmanni kauplusest.

"Päkapikud kardavad ka Harley-Davidsone, kui neil sumpad maha võtta," lisas politseijuht ajakirjanikele antud usutluses. "Suveks peaks siiski ostma rannabagisid. Aga need peavad olema helkuri, vilkuri ja subwoofer'iga. Maastikukaitsealadel patrullimiseks oleks vaja politseivärvides ATVsid. Kindlasti helkuri, vilkuri ja subwoofer'iga."

"Tegelt tahaks politseivalitsusse paari kolme ameerika monster-truck'i – aga ainult koos helkuri, vilkuri ja subwoofer'iga!"

Spetsialistide sõnul võib monster-truck'iga trukkida isegi autoga päkapikke, neid lihtsalt laiaks sõites. Vilkuri, helkuri ja subwoofer'iga monster-truck lahendaks päkapikuprobleemi Balti riikides igaveseks.

Mida Teile päkapikud sussi sisse panid?

Owe Petersell, DJ, raadio Elmar: Mulle panid raadio teel juhitava palja poisi, kelle nimi on Elmar.

Bläku, Eesti seksikaim naine: Talvise sekspesu – sellise pika ja villase.

Savisaar, linnapea: Lemmikraamatu nagu alati – seekord siis uue Harri Potteri.

Aadu Luukas, ühiskondlik lepitaja: Et sussid krimpsu ei kuivaks, siis olid nad Ühiskondlikku Lepet täis topitud.

Pornokunn: Panid küll. Kõvasti panid kohe. Igal pool käis kõva panemine. Mitte ainult sussi sees. Igal pool panid – laua all ja laua peal, seinakapis ja kraanikausis. Kõva panemine käis.

Arnold Rüütel, vabariigi president: Tavalisi asju nagu alati – Tšehhi kristalli, Sigulda keppe, merevaiku... pole enam ruumi, kuhu panna neid, sektsioon täis juba ammu.

Parts, peaminister: Olen väga pettunud – mulle oli sussi sisse jäle valitsuskriis topitud.

Kati Murutar, murumutt: Päka­pikud olid kuskilt selle spiraali üles leidnud, mis mul paar aastat tagasi ratsutades ära kadus. Õudselt vedas! Ehk peab nüüd vahet, enne kui jälle ära kaob.

Ahti, Tartumaa ettevõtja: Panin akna kõvasti kinni, et päkapikud jälle ei tuleks mulle sussi sisse sittuma, nagu eelmisel aastal. A hommikul vaatan – aken puruks löödud ja keegi on mulle püksi sittunud. Kui saaks mõne kätte, küll näitaks talle!

Leoniid Lillemets: Minge p…i, raisk, see on minu eraelu!