10. Holland, Amsterdam

Amsterdamis on rohkem jalgrattaga sõitvaid naisiludusi kui teistes linnades sohvriga autoga ringi tiirutavaid naisi. Hollandi tüdrukud olevat lahedad, lõbusad ja sõbralikud.

9. Iisrael, Tel Aviv

Linn, kus on ühed parema väljanägemisega tüdrukud maailmas. Samas on kõikidele täisealistele iisraelannadele ajateenistus kohustuslik, mis tähendab, et oma Iisraeli iluduse petmine kellegi teisega võib saada saatuslikuks sinu tervisele.

8. Kanada, Montreal

Palju moekaid naisi, kes räägivad prantsuse keelt.

7. Venezuela, Caracas

Venezuela on võitnud rohkem Miss Universumi tiitleid kui mis tahes teine riik. Venezuela naised panevad oma Brasiilia "kolleegid" enda kõrvla kahvatuma.

6. Venemaa, Moskva

Moskva metroojaamas võib kohata rohkem ilusaid naisi kui terves USAs. Pikad, siniste silmade ja blondide juustega naised, kes on samas ülisõbralikud

5. California, Los Angeles

Kõik Ameerika Ühendriikide ilusad naised on koondunud just sellesse linna.

4. Bulgaaria, Varna

Üliilusad, šarmikad ja rabavad naised.

3. Argentina, Buenos Aires

Buenos Airesest tuleks teha lääne poolkera pealinn. Mitte ainult ilusat naiste, vaid ka selle pärast, et see on parim linn Pariisist läänes.

2. Taani, Kopenhaagen

Kopenhaagen on nagu Amsterdam, ainult et prostituutide asemel on seal pornostaarid.

1. Rootsi, Stockholm

Stockholm on täis maailma ilusamaid naisi. Nad on ülisõbralikud, äärmiselt haritud. Lisaks räägivad inglise keelt Briti aktsendiga, mis paneb mõtlema, kas mitte kõik Inglismaa ilusad naised pole sinna linna tööpuhkusele läinud.