pildid: Garagephoto (Ken Oja)

sõnad: Anne Vettik

tüdrukud: Aginess Dein (I.S.A.) ja Rihannah (Balti Mudelid)
Esimene pilt

Sõbrannale külla minnes ei tohi end iial liiga tugevalt üles lüüa, sest see häirib vaba õhkkonda.

Te ei soovi ju ometi sõbrannaga kostüümide moodsuses võistelda! Küllas käimise riided olgu korrektsed ja tagasihoidlikud. Soovi korral võib pea­katet kanda ka siseruumides, eriti kui lokirullisoeng ei kannata päevavalgust. Külas võib tutvuda uusimate ajakirjanduslike väljaannetega ning juua teed. Ei tasu oodata pidulikku lauda ega väljendada pahameelt, kui teile ei pakuta kalamarjapliine.
Teine pilt

Tuleb meeles pidada, et sportimisrõivad peavad olema eelkõige mugavad. Kunagi ei tasu trenni teha riietes, mida kannad iga päev kodus, sest õues ja saalis liikudes võib rõivast lõhkuda. Materjal peab võimaldama harjutuste vaba sooritamist, ilu võib siinkohal tagaplaanile jääda. Üleslöödud kodanlikud vurffad mõjuvad staadionil eemaletõukavalt ega ole võimelised teistega sammu pidama. Meie naine spordib enda jaoks, oma keha treenides ega ei otsi vastassoo tähelepanu.
Kolma pilt

Elegantne noor naine ei lähe teatrisse ega ooperisse pükstes. Tuleb meeles pidada, et sellised kangad nagu samet ja brokaat sobivad eelkõige soliidses eas prouadele. Kui olete noorem kui 25, võiksid need kauplusesse jääda. Väärisehetega ei tasu liialdada, briljandid pole proletariaadile taskukohased. Meie poodides leiab laias valikus kvaliteetset bižuteeriid, mida toodavad sertifitseeritud tehased. Just sedasi oleks sobilik kaunistada kostüümi pidulikel puhkudel.
Neljas pilt

Tänapäeval on noorte inimeste seas populaarsed tantsupeod. Kõigepealt tuleb meeles pidada, et diskoteegis ei tohi käia liiga tihti, meele­lahutus ei ole olulisem kui töö ja pereelu.

Tantsimisele mõeldes tuleb välistada liiga kõrge konts ning kitsad ja higistamapanevad kleidid atlassist ja polüestrist. Liigselt paljastatud ihu võib mõjuda kergemeelselt. Samuti ei tohi end liialdades minkida: noore inimese puhul on kosmeetiliste vahenditega liialdamine taunitav.