Mis on Fenno?
  • Fenno laenukontor pakub soomlastele peamiselt kaht laenutoodet.
  • Hetilainaa võimaldab laenata 500–2000 eurot 6–13 kuuks. Laenu saab täisealine, kellel pole maksmata võlgu. See, kas taotleja töötab ja kui suured on tema võlakohustused, Fennot ei huvita. Fenno reklaamib laenu intressiks 19 protsenti. Ent oma veebisaidil toob firma näite 2000 euro laenamise kohta, kus kõiki laenuga seotud kulutusi, sealhulgas teenustasu, arvestades kujuneb intressimääraks hoopis 29,62 protsenti. Eesti laenufirmadega võrreldes võib sellise info väljatoomist pidada kliendi suhtes äärmiselt otsekoheseks.      
  • Fenno-Laina lubab laenata pikemaks ajaks 2000–6000 eurot. Taotleja peab olema vähemalt 26aastane, varasemate maksehäireteta. Fenno nõuab, et taotleja oleks töötanud vähemalt kuus kuud ja teeninud vähemalt 1600 euro suurust netokuupalka. Fenno-Laina intress on  14,9 protsenti, koos lisakuludega aga 19,73 protsenti.  
  • Fenno märgib oma veeiküljel, et 51 protsenti klientidest on 40aastased ja vanemad. Ning toob seal aastate kaupa välja ka oma käibe, kasumi ja klientide hulga. Eesti väikelaenufirmad – võtke õppust!