Meeste seas sai Kaido Külaots esimesel laual mustade malenditega mängides oma vastasest jagu 42.käigul, teisel laual tegi Meelis Kanep 35.käigul viigi. Samuti mustadega mänginud Olav Sepa vastane alistus 43.käigul. 60.käigul langetas kuninga ka Aleksandr Volodini tänane vastane. Kui kõrgele Eesti esindused tänaste võitudega tõusevad, selgub kella 22 paiku.

Teistest 7.vooru kohtumistest on kahtlemata kõige suurem kaal Armeenia 2,5:1,5 võidul Venemaa üle. Suure tõenäosusega tähendab see, et Armeenia kaitseb kaks aastat tagasi võidetud maailma tugevaima malemaa tiitlit, kuigi neli vooru on veel ees. Otsustavaks sai Gabriel Sargissiani võit 3.laual Aleksandr Grištšuki üle. 25-aastane Sargissian oli üks "peasüüdlasi" ka Armeenia kahe aasta taguses triumfis - 2006.aasta maleolümpial tegi ta kaasa kõigis 13 voorus ja kogus 10 punkti, jäädes kaotuseta.

Saksamaa alistas Rumeenia 2,5:1,5, Prantsusmaa sama skooriga India. Iisrael alistas Hispaania koguni 3:1. Hiina ja Ukraina tegid 2:2 viigi nagu ka Inglismaa ja Aserbaidžaan.

Üllatustest: Uus-Meremaa sai jagu Bosniast 2,5:1,5, Vietnam sama skooriga Hollandist ning Bangladesh võttis viigipunkti Norra vastu.

Armeenia on nüüd ainuliider 13 punktiga, Saksamaal, Iisraelil ja Prantsusmaal on 12. Viiendat kohta jagavad Venemaa, Ukraina, Hiina, USA ja Vietnam (!) 11 punktiga.

Naiste seas tegid Hiina ja USA ning Venemaa ja Poola 2:2 viigi, võidu said medalisoosikutest kirja Ukraina, Ungari, India, Prantsusmaa ja Gruusia.

Esikohal jätkab Hiina 13 punktiga. Teiseks tõusis Ukraina 12 punktiga, kolmandat kohta jagavad Venemaa, USA, Ungari, Serbia, Poola ja India.