ASVELi internetifoorumites sahistatakse, et 20. novembril toimuv mäng Nancy Basketiga võib olla kaalukeeleks nii Kangurile kui isetsevale mängujuhile Bobby Dixonile. Situatsioon võib olla aga veelgi täbaram - Ekspressile teadaolevalt Kangur kohtumises Nancy Basketiga ei mängi.

Väidetavalt soovib Villeurbanne sõlmida lepingut Guajaanast pärit ääremängija Rawle Marshalliga, kes varem esindanud näiteks NBAs Indiana Pacersit (63 kohtumist), Euroopas aga Rostovi Lokomotiivi ja BC Valenciat. Paraku vihastas klubi bossid välja info ennatlik lekkimine. Samuti on ASVELi ja Marshalli agendi Anthony Rose`i vahel mingi vana vimm, mistõttu reeglina koostööd ei tehta. Paraku on ASVELil Marshalli sugust punktiviskajat väga vaja ja tema värbamist jätkatakse.

Lisaks alustati vestlusi klubisse tulekuks teise ääremängija, prantslase Mickaël Gelabalega, kes suvel Los Angeles Lakersi eest kontrollkohtumisi pidas, kuid kellest Lakers hooaja alguses loobus.

Ühte neist tahetakse värvata enda ridadesse vähemalt järgmiseks kolmapäevaks, kui toimub Euroliiga kohtumine Zagrebi Cibonaga.

Kristjan Kanguri eelmise koduklubi BC Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa ütles Ekspressile, et juhul, kui eestlane peaks naasma, poleks meeskonnal võimalik talle tema tasemele vastavat palka maksta.

"Samas on meie uksed talle loomulikult avatud. Kui ta peaks Prantsusmaalt tagasi tulema, siis pakuksime talle kindlasti võimalust meiega koos mõni nädal trenni teha, et vorm säiliks, ja samal ajal saaks ta uut tema tasemel vastavat, s.o. tippklubi otsida."