„Ta ei rääkinud niisama. Ta peksis mu last," teatas poisi ärritunud isa Aleksandr. „Mulle helistas lasteaiakasvataja Svetlana ja rääkis, et lasteaia kojamees peksis mu poega. Me ruttasime koos abikaasaga kohemaid kohale."

Kohale jõudes nägi poisi isa kojameest, kelle käe läbi ta poeg oli kannatada saanud.

„Kojamees hakkas sõimama ja alustas kaklust, mul tuli end kaitsta. Pärast „sõitsin" talle ise paar korda vastu vahtimist," meenutas poisi isa.

Tüdruku vanaisa (st lasteaia kojamehe) ja vanaema sõnul oli kakluse alustajaks just nimelt poisi isa. „Ta ei kippunud sellele mehele kallale. Läks ligi, tervitas ja sai seepeale vastu lõugu. Meil tuli helistada oma pojale Igorile."

Too saabus ning asus jõuliselt oma isa peksjat rahustama, surudes mehe lillepotti istuma.

„Mul on kaelal ammune noahaav, valu oli tohutu," rääkis lilledesse surutud väikepoisi isa.

Sellest hetkes sekkus kaklusse väikepoisi ema, kes nähes, kuidas keegi tundmatu surub kogu kehaga tema abikaasat lilledesse, haaras ridikülist pipragaasiballooni ning pihustas kibedat gaasi kakluses osalejatele silma.

„See balloon on mind rohkem kui üks kord aidanud. Ka seekord aitas. Mu abikaasa häbistajad jooksid laiali, kui gaasi silma said," räägib naine.

Tulipäiste lastevanemate lahutamiseks tuli kohale kutsuda miilitsaüksus. Aga 200 last ja 60 töötajat tuli lasteaia ruumides hõljuva kibeda gaasi tõttu õue värske õhu kätte evakueerida.

Poisi isa saatis linna administratsioonile kaebuse, et lasteaias „Kelluke" töötab ebaseaduslikult kojamees, kes pole läbinud psühhiaatrilist ekspertiisi. Ta ise vajas pärast lasteaiakalust haiglas turgutamist. Kakluse asjaolude selgitamisega tegelevad nüüd miilitsatöötajad, teab Life.ru.