Päev enne Michael Jacksoni kontserti avaldas Õhtuleht tagumisel leheküljel Jacksoni staarimängu reklaami, mille alla oli tillukeste tähtedega kirjutatud "Michael Jackson on pervert!". Parajasti oli maailma kõmupressis arutluse all teema, nagu oleks Jackson lasteahistaja ja homoseksuaal.

Teksti oli sinna kirjutanud Õhtulehe arvutikujundaja Risto Mandre, kelle päev ei olnud möödunud kõige edukamalt. Kuulutuse teksti ekraanil töötlemiseks suurendanud, valas ta oma pahameele Jacksoni peale välja, aga õnnetuseks unustas lause ära kustutada.

Kontserdi korraldaja pressiesindaja Jüri Pihel oli ääretult nördinud: "See juhtum võib kaasa tuua väga tõsised tagajärjed. Ma ei saa välistada, et kontsert ära ei jää."

Nii hulluks asi muidugi ei läinud. Kontserdi korraldaja Lauri Laubre sõnul oli kogu see masinavärk nii keeruline, raske ja kallis, et selle kontserdi ärajätmine olnuks tunduvalt tülikam kui pidamine.

Jackson saabus Tallinna koos kahesajast inimesest koosneva saatjaskonnaga.

Toonane Õhtulehe peatoimetaja Hallar Lind hindas juhtunut nii: "Arvutifriigi mikroskoopilises kirjas lause jäi lehe monteerimisel ja korrektuuri lugemisel märkamata. Kirjutatu ei väljenda mingil juhul Õhtulehe ega tema tegijate seisukohta, vaid on ühe noore mehe haiglase fantaasia vili."

Toonane Ekspress Grupi peadirektor Gunnar Kobin oli aga hoopis resoluutsem - ta teatas, et Õhtulehe juhtkond kavatseb küljendaja igal juhul vallandada. Arvutikujundaja jaoks piirdus asi vaid suure ehmatusega. Lahti teda ei lastud ja tänaseks on temast saanud Õhtulehe peakunstnik.