2006. aasta kevadel tuli välja, et Tõnis Bittmanile võimaldatud tasuta parkimiskaardi hüvesid naudib hoopis takso numbrimärgiga 600 VIP. 2008. aasta sügisel tunnistas Bittman saates „Pealtnägija", et masinaga 600 VIP sõitis tema vana sõber Madis Arro, kes laenas aeg-ajalt oma sõiduriista ka talle. Uurimisel selgus, et 42aastase Arro näol on tegemist neli korda kriminaalkorras karistatud mehega, kes sõidutas mitmele objektile vanglapõgenikku, röövlit ja tapjat Romeo Kaldat.

2. Bittman ja õppelaen

2006. aastal süüdistasid endise mereakadeemia kursandi Tõnis Bittmani käendajad meest valetamises. Bittmani tuntuim käendaja oli endine Mereakadeemia rektor Peeter Veegen, kes viitas toona Ekspressile, et tema ettekujutus linnavolinikust kui härrasmehest osutus vääraks.
Bittman maksis õppelaenu koos intressidega (52 000 krooni) tagasi pärast seda, kui Ekspress loo kirjutas.

3. Bittmann ja kuumavereline ukraina puksiirijuht

2006. aasta augustis sattus endine parkimiskontrolör koflikti 21aastase puksiirijuhi Andreiga. Rüselus puhkes Väikese Rannavärava tänava tasulises parklas, kus Bittman oli oma endisi kolleege kaemas. Bittmanni väitel tekkis tüli erinevate arusaamade tõttu elust. Lõik toonasest SL Õhtulehest: „Bittmani sõnul läks Andrei koletult kurjaks, läigatas talle kohvi särgile ja lõi silma alla sinika. Umbes tund aega hiljem kirjutas Bittman juba politseis avaldust, kirjeldades, kuidas 21aastane keevavereline ukrainlane talle kallale tuli."
Andreil oli toimunust veidi teine versioon: parkimiskontrolör Rein, kellega Andrei paaris töötas, teatas talle 16. augustil, et ei taha enam temaga koos töötada. Kui vestlus läbi, keeranud noormees selja ning asutanud end lahkuma. Samal hetkel saanud ta aga selja tagant vastu pead korraliku kolaka. Kõigepealt traumapunkti kiirustanud Andrei käis kohe ka politseist läbi ning kirjutas ründamise kohta avalduse. 23. augustil tulnud Tõnis Bittman Andrei juurde ja sõimanud teda ropult koputajaks. Linnavolinik öelnud, et Rein on tema kaitse all ja võtku Andrei oma avaldus politseist heaga tagasi. Viimaks läigatanud Bittman talle oma kohvi näkku ja tikkunud kaklema.

4. Bittmani lindikava

2006. aasta märtsis väitis Keskerakond, et Res Publicasse kuuluv Tallinna linnavolikogu liige Oleg Rebane püüdis Tõnis Bittmani volikogus üle opositsiooni poolele ja pakkus talle selle eest raha. Bittman lindistas salaja toimunud vestluse ning erakond pani lindi kapo ja riigiprokuratuuri poole teele. Kaitsepolitsei leidis, et lindilt ei olnud võimalik tuvastada häälte ostmise katset.

5. Bittman kui rikka mehe asjaajaja

2006. aasta alguses teatas suurärimees Endel Siff, et tema asju ajab nüüd uus tegelane - härra Tõnis Bittman. Siff tutvus Bittmaniga 13 aastat tagasi, kui Suurettevõtja ja linnavolinik tutvusid kümme aastat tagasi kutsekeskharidusega poole kohaga turvamees Bittman valvas siis Mustamäel Kullo huvikeskuses asuva N-Terminali peakorteri sissepääsu. Ekspress kirjutas sama aasta juunis, kuidas üks telefonikõne vihastas abilinnapea Taavi Aasa nii välja, et neljakümneaastane mees vajutas mobiiltelefonil punast nuppu ja katkestas kõne.
„Tema oma parteikaaslane, noor linnavolinik Tõnis Bittman nõudis keevaliselt suurettevõtja Endel Sifi probleemi kiiret lahendamist. Bittman möönab Ekspressile, et nimetas vanemat kolleegi tõepoolest "haigeks inimeseks"."

6. Bittman ja komisjonid-nõukogud

On lausa imetlusväärne, kuidas kutsekeskharidusega laevamehaanik omab pädevust kuuluda:
*Lasnamäe halduskogu arengu- ja eelarvekomisjoni (esimees)
*Lasnamäe halduskogu vara- ja majanduskomisjoni
*Linnamajanduskomisjoni
*Linna Rahanduskomisjoni
*Tallinna trammi- ja trollibussikoondise nõukokku

7. Tõnis Bittmann ja Reaalkooli staadionikeeld

Tänane Päevaleht kirjutab, et suurärimees Endel Sifile kuuluvat Snelli staadioni kehalise kasvatuse tundideks kasutanud reaalkooli õpetajaid ja õpilasi tabas eelmise nädala kolmapäeva hommikul ebameeldiv üllatus, kui neid ei lastud tavapärase koolipäeva alguses enam staadionile. Sifi asjaaajmisega tegelev Bittman ütles lehele, et ta ei pea midagi põhjendama, et tegemist oli vaid ärimehe hea tahtega ja see lõpetati nüüd ära. Siff oskas lisada, et las staadionitöötajad otsustavad.

8. Bittman ja öine otsasõit
Veidi pärast 2006 valimisi sattus linnavalitsuse osakonnajuhataja peale, kui Bittman istus keset ööd Pikal tänaval taksoroolis. Jälgimist märgates üritas Bittman minema sõita, kuid põrutas kogemata teisele autole otsa. Keskerakonna teatel ei sõitnud ta piraattaksot, vaid ootas sõbralt laenatud autos oma naist. Politsei tegi Bittmanile trahvi.

9. Bittman ja Kopli krunt

2007. aasta jaanuaris avastas Ekspress, et Keskerakonna majandusdirektor Elmar Geine aitas suurärimees Endel Sifil osta krunti Koplis.
„Harju maavalitsuse maa erastamise toimikus on koopia aprillis 2006 Sifi osaühingust RasmusSon faksitud maksekorraldusest nr 8615. Maaosakonna juhataja Jaan Mark on kirjutanud selle peale Geine nime ja mobiiltelefoni numbri."
Paberit nähes kinnitas Geine Ekspressile, et esindas Harju maavalitsuses tõepoolest Sifi huve. Vastava ettepaneku tegi talle keskerakondlasest Tallinna linnavolinik Tõnis Bittman, kes töötas Sifi firmas.