Teatavasti on Beatie rinnapiimast saanud Hollywoodi kõige elitaarsema restorani Smile of Michelangelo tõmbenumber. Klaas isapiima maksab seal 25 500 dollarit, kuid sellest hoolimata ületab nõudmine pakkumist mitmekordselt. Isegi esimese suurusjärgu staarid Paris Hilton ja Britney Spears ei pea paljuks varahommikul järjekorda asuda, et nautida seda haruldast, umbes 5% alkoholisisaldusega nestet. Beatie rinnapiima maitse meenutab gurmaanide arvates Sauternes Château Fontebride 2001 ja ahjuõunajogurti eriti hõrku segu.


Samas ei luba USA loomakaitsjad siirata Beatiele lehma udaraid, mis piima eritust suurendaksid, muinasjutulist hinda natuke langetaksid ning lubaksid ka lihtsurelikel tema nisadele lähemale pääseda. See-eest süstitakse värskele isale regulaarselt hormoonpreparaate, mis on aidanud piimatoodangut suurendada üheksa liitrini päevas ning võiksid veelgi suurendada, kui allapoole naba rippuvad rinnad mehe liikumisvõimet ei segaks.


Viimasel USA presidendikandidaatide teledebatil Massachusettsis kuulutas vabariiklaste kandidaat John McCain, et sünnitavad mehed on täielik perverssus, jumala tahtele vastuhakkamine ning nad põlevad hiljem põrgus sellises kuumuses, et piim otsekohe põhja kõrbeb. “Mehed, kes imetavad kodus ahju taga lapsi, selle asemel, et õppustel higi valada, vähendavad riigi kaitsevõimet,” selgitas McCaini usaldusmees Tim O’Halloran.


Barack Obama seevastu suhtub isapiima kasutamisse entusiastlikult. Demokraatide kandidaat usub, et isapiimast võib lähitulevikus saada USA tähtsaim ekspordiartikkel. Selleks on vaja vaid hüppeliselt suurendada soomuutmisoperatsioonide arvu ning seada sisse riigipoolsed dotatsioonid vaesematele sünnitusjanus meestele. Kui isapiimast saadavad kasumid moodustavad vähemalt kümnendiku SKPst, on majanduskriisi selgroog murtud, kinnitas Obama. Eriti rentaabliks muudavad isapiima praktiliselt olematud tootmiskulud.


Et isapiima veelgi populaarsemaks muuta, mõtles Obama ise välja kokteili American Dream, mille retsepte ta oma kohtumistel valijatega jaotab: üks osa mehe rinnapiima, üks osa šokolaadi ning üks osa tekiilat. Kihilise kokteili poliitiliselt korrektne koostis sümboliseerib kolmest eri rassist ameeriklaste – valgete, mustade ja latiinode – kokkukuuluvust.


Obama nõustaja Megan Walter tõrjub tagasi ka süüdistused, nagu pärsiks imetamine meeste kui traditsiooniliste kodukaitsjate rolli. “Pole kahtlust, et isapiima peal üleskasvanud poistest saavad täisealistena tõelised rambod,” kinnitab Walter. “Nende kangelasteod panevad kõikide seniste sõdade sangarid häbist punastama.”


Samal ajal kui tema isa piimast on saanud poliitiliste tülide ning rikastelt päevavarastelt raha väljapressimise allikas, peab Beatie kolme ja poole kuu vanune tütar Susan Juliette looduslikult talle määratud toiduainest suu puhtaks pühkima ning leppima naisamme poolt produtseeritud tavalise piimaga. Beatie pressiesindaja Aron Chlomsky kinnitab: “Me mõistame täielikult Susani solvumist ja nutukisa, kuid parem oleks, kui ta juba praegu mõistaks, et piima turustamine toimub tema enda tuleviku kindlustamise huvides.”