Varasemast teame veel, et...
... 2006. aasta 11. augusti Kuku raadio saates kuulutas Indrek Tarand välja kihlveo, et Arnold Rüütlit ei valita tagasi presidendiks ja pärast parlamendivalimisi suundub Edgar ­Savisaar ministritoolilt Nõmme linnaosa valitsejaks. 12. augusti saates “Keskpäevatund” võttis Hans H. Luik vastu kihlveo 50 kükile. Tarand ja Luik klaarisid kihlveo esimese osa ära nii, et Luik tegi Tallinnas Raekoja platsil 25 kükki. Härrased pidid uuesti kohtuma pärast märtsivalimisi, et õiendada ära ka kihlveo teine osa.

... 2006. aasta sügisel jooksis TÜ Rocki ja Läti Ventspilsi vahelise korvpallimängu viimastel otsustavatel minutitel platsile liputaja.
Loomulikult oli tegemist üliõpilaste vahelise kihlveoga, kus 1981. aastal sündinud mees lubas alasti platsile joosta. Nii ta viimastel mänguminutitel esirea pingist püsti tõusiski, musta pika mantliga, viskas selle korraga seljast ja jooksis platsile. Falcki turvamehed haarasid mehe kinni ja hiljem koostas politsei talle ka väärteoprotokolli.
Eri andmetel oli auhinnaks suurem kogus õlut või koguni auto.

... Riina Sildos sõi ära oma mütsi, kui Ilmar Raagi filmi “Klass” vaatajate arv ületas 10 000.

... Tiit Pruuli vedas 2004. aastal kihla lõunamaareisi peale, öeldes, et ta aasta aega ei suitseta. Pruuli: “Tänu sellele olen praktiliselt siiani mittesuitsetaja, vahel peo käigus seltskonna mõttes ainult suits-kaks. Kaks aastat ei teinud kõhvigi, käisin naisega preemiareisil Horvaatias – kü ;ll kihlveopartner, va ihnuskoi, kirus.”

... võlanõudefirma Julianus peaanalüütik Ain Kelus vedas samuti 2004. aastal firma töötajatega kihla, et need ei suuda täita märtsikuu eelarvet. Läks aga nii, et Julianus käsitles märtsis rekordarvu võlanõudeid – klientidele tagastati kümme miljonit krooni. Nõnda pidi kihlveo kaotanud Kelus punase kaelaräti ja pioneeritrummiga kesklinna büroohoonete ees marssima. Naabruses asuva Sampo Panga, Riigikontrolli, Ekspress Grupi ja Maksuameti aknalauad kubisesid üllatunud pealtvaatajatest.

... Mart Laar lubas ära ajada habeme, kui Eesti NATOsse saab. Eesti sai NATOsse ja Laar jäi habemest ilma.

... vuntsid lubas ära ajada aga korvpallur Tiit Sokk siis, kui 1988. aasta Souli olümpiamängudelt tullakse tagasi olümpiavõiduga. Võiduga ja ilma vuntsideta tagasi tuldigi, nii et kui õnnitlejad lennujaama vastu tulid, ei tundnud nad kuulsat vuntsikandjast sportlast esiotsa äragi.

... praegune Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv oli Tartu Ülikooli ajal vedanud kihla selle peale, et ei võta kuu aega saapaid jalast. Kellega ta kihla vedas ja mis vahele pandi, pole täpselt teada, aga teada on, et Sinijärv võitis. Meest sõnast, jalga saapast.