Naha puhastamiseks proovige Sothys Homme Exfoliating Scrub 50 ml (345.–) nahka uuendavat näokoorijat, mis puhastab poorid ning eemaldab nahalt kareduse. Decleor Men Exfoliating Face Gel 125 ml (380.–) parandab naha tekstuuri, puhastab ja värskendab.


Soovitatav on kasutada enne habemeajamist, sest geel on karvu tõstva ja pehmendava toimega.


Igapäevane habemeajamine on ilurutiin, mis mõjub nahale kõige laastavamalt. Kuigi mehed ei pidavat nutma, ei peaks pärast raseerimist kuivusest kiskuvat nägu või odekolonni kipitama panevat piina sellegipoolest keegi taluma.


The Body Shop Men Maca Root Wash Off mahapestav habeme­ajamisõli 15 ml (192.–) pehmendab karva ja soodustab lõiketera libisemist.


Decleor Men Shave Protector seerum 15 ml (725.–) on taimne näoõli, mis lihtsustab habemeajamist ja aitab ära hoida põletikke.


Ausõna! Näokreemi kasutamine ei tee ühestki macho-mehest geid. Ei maksa oma teadlikkust karta, vaid sellega tuleks hoopis uhkeldada, sest on viimane aeg varuda üks korralik näokreem. Tänapäeva kreemid on ka piisavalt multifunktsionaalsed, et kasutada ka pärast habemeajamist klassikalise aftershave’i asemel.


The Body Shop Men Maca Root Energetic Face Protector 100 ml (300.–) energiat andev kaitsekreem rahustab ja säilitab naha elujõulise väljanägemise.


L’ Oreal Men Expert Hydra Energetic Turbo Booster niisutav kreem 50 ml (209.–) annab nahale mõnusa energialaengu ja C-vitamiiniga rikastatud rasvata geel tagab enneolematult värske äratusefekti.


Babor Energizing Age Preventing geel-kreem 100 ml (768.–) elustab, niisutab, silub kortsukesi ning rahustab nahaärritusi.


Uuenenud Nivea for Men Q10 Revitalizing Cream 50 ml (147.–) sisaldab nüüd kaks korda rohkem looduslikku koeensüümi Q10, tänu millele püsib nahka niisutav ja elustav mõju veelgi kauem.


L’ Oreal Vita Lift Double Lifting pinguldavas kreemis 30 ml (209.–) on koos pinguldav geel ja intensiivne kortsuvastane kreem. Soovitav alates vanusest 40+.


Decleor Men Skin Energiser Fluid 50 ml (665.–) rahustab naha­ärritusi, pärsib karvakasvu, silub miimilisi kortse, ennetab naha vananemist, värskendab ja ergutab.


Täiuslikuks näohoolduseks oleks mõistlik kasutada ka silma­kreemi. L’ Oreal Men Expert Vita Lift topelthooldav silmaümbruskreem 15 ml (209.–) pinguldab, niisutab, tõstab laugude lõtvunud nahka ja taandab turseid silmade all.


Decleor Men Smoothing Anti Fatigue silmakreem-geel 15 ml (555.–) rahustab ja niisutab ning aitab peita paistes või tumedaid silmaaluseid.


Bruce Willis ja Vin Diesel on küll väga cool’id mehed, aga eranditele vaatamata ei ole kiilanev pea kuigivõrd seksikas. Ilmselgelt, kui oleks valida, siis eelistaks iga mõistlik mees korralikku juukse­pahmakat. Juuste hõrenemise vastu tasuks proovida uut Nivea for Men Hair Recharge juuksekasvu taastavat šampooni 200 ml (64.–) ja Nivea for Men Hair Recharge juuksekasvu taastavat seerumit 150 ml (130.–), mis teineteist täiendades tugevdavad juuste väljalangemise vastast toimet. Mõlema koostises on kasutusel keeruline karnitiini ja kreatiini kombinatsioon, mis stimuleerib juuksejuuri, karva nääpsude ainevahetust, toetab juuste kasvufaasi ja tugevdab juukseroogu.


Wella System Professional Maxximum šampoon 200 ml (260.–) ja hiljuti parandatud koostisega Wella SP Maxximum Tonic Intensive 100 ml (659.–) salongitooted lubavad vähendada pärilikku juuste väljalangemist kuni 50 protsenti. Ainulaadne koostis sisaldab kofeiini, mis aitab stimuleerida peanaha vereringet, ning tugevdavat biotiini (vitamiin B7), mis suurendab juuksekarva tugevust ning ensüüme inhibeerivat lauriinhapet.


Avon For Men Haircare 100 ml (75.–) juukseid tihendav šampoon-palsam sobib eriti hästi igapäevaseks kasutuseks.


Collistar Anti Hair Loss Reinforcing šampoon 250 ml (232.–) ja Collistar Anti Hair Loss Reinforcing pähe jäetav hooldus­vedelik 125 ml (530.–) toniseerivad, tugevdavad juukseid ja nende kinnitumist peanaha külge, ennetavad väljalangemist ja stimuleerivad kasvu.