Merle Palmiste on vaieldamatult üks meie iluikoon. Tema daamilik hoiak ja veatu välimus teeb kadedaks nii mõnegi naise. Mis on sellise ilu saladus?
„Tuleb iseendaga sõber olla, iseennast armastada. Kui endaga rahul oled, paistab see ka välja,” jagab näitlejanna oma salaretsepti.

Millega ennast vormis hoiate? „Tööga. Trenni jaoks ei jää lihtsalt eriti aega,” tuleb kiirelt vastus. „Kui ajad sobivad, osalen teatri joogatunnis. See on küll hästi tore. Lisaks käin palju jala, sest autot mul pole. Ka koeraga jalutamine on pisike treening,” loetleb ta siiski oma vomispüsimise nippe. „Mida aasta edasi, seda rohkem jälgin, mida söön.”

Aga kosmeetika? Kas mässate ise kodus või armastate salongihoolitsusi?
„Nii ja naa. Paljusid asju teen kokkuhoiu mõttes kodus ise, samas on see eeskuju tütrele. Aga mulle meeldib väga, kui minu eest salongis hoolitsetakse.”

Darphini tooteid on Merle Palmiste varemgi kasutanud. „Need on looduslikud ja aroomteraapilised. Eriti meeldib mulle toodete lõhn, olen kasutanud nende parfüüme ja aroomiõlisid.”

Saaremaal katsetas ta Darphini kehahoolitsusega, valituks osutus musta pipra salendav ja mürkainetest vabastav kehahoolitsus. „Spaa on hästi õdus ja terapeut tõeliselt hoolitsev. Pipramaski peale kandes hoiatati, et selle toime võib nahal tuntav olla. Ebamugav see ei olnud, tekkis vanaema­villase­seeliku­kihelus. Selline mõnus surin.”

Hoolitsuse tulemusel vabaneb organism üleliigset vedelikust ja toksiinidest, nahka trimmitakse ja toniseeritakse. „Pärast hoolitsust oli nahk mõnusalt siidine ja pehme,” kiidab näitlejanna. „Kõik on hästi läbi mõeldud, ise ei pea ühtki liigset liigutust tegema. Isegi käteräti­ku võib pärast duši all käimist lihtsalt maha visata.”

Tütar Elizabeth (15) nautis samuti Darphini hoolitsust, tema valis energiat andva kooriva apelsinihoolitsuse. „Elizabethile väga meeldis, eriti kiitis ta mõnusat apelsinilõhna,” teab Merle tütre eest rääkida.
„Huvi kosmeetika ja meikimise vastu on tal maast madalast. Teadmisi ammutab tüdruk internetifoorumites surfates. Tihtilugu soovitab mullegi midagi uut ja põnevat. Millegagi liiale ei lähe, meigib end väga maitsekalt ja eale sobilikult,” tunnustab ema tütart.

Lugu ilmus Ekspressi lisas "EE Naine".