Tädi Maali,

naabrivalve aktivist:

“No mis ta toob, mis ta toob... Oh sa issand jumal, kõik läheb ju kallimaks! Minul näituseks on süda haige, pean kogu aeg rohtusid võtma, aga mis need nüüd maksavad! Käisin just apteegis hindu vaatamas, sa püha taevas, kust see raha võetakse! Ega lihtinimesele midagi head tulemas ei ole! Üürile pannakse ka nagunii otsa, sellel vaese rahva koorimisel ei ole otsa ega äärt, oled siin riigis nagu mingi lammas kohe, kelle seljast nülitakse seitse nahka. Siiski on ka midagi head. Näituseks avati meie maja juures uus pood, see Leedu säästumarket, seal on hinnad ikka natuke odavamad kui mujal, saab vähemalt söömapala ikka hamba alla vahest, aga muidu küll kohe ei tea, mis tulevik toob, koli või kuuse alla ja sure maha!”

Tanel Uim,
Res Publica:

“Me siin poistega susime vaikselt, et saaks Partsu maha võetud, intrigeerime ja õõnestame jalgealust, nii möku peaministriga ei saa valimistele minna kuidagi. Tahaks uut ja nagu mehemat meest sinna etteotsa. Aga kust sa siukse võtad? Pink on väga lühike kahjuks. Ma pakkusin, et saunamees Silver võiks peaministriks hakata, Silver sobiks ideaalselt, nii keha kui ka vaimu poolest, aga Olari ütles, stopp, poisid! – ja pani veto peale. Lubas ise ringi vaadata uue kandidaadi järele. Aga Olari maitse, see on muidugi teada. Väga konservatiivne! Talle meeldivad sellised vanemad ja luidramad tüübid nagu näiteks Taagepera. Ei, ega ma ei ütle, tegelikult oleks Taagepera ka bueno – peaasi ainult, et Aaspõllu ei saaks. Praegu on see kahjuks vägagi reaalne, sest Aaspõllu susib ja intrigeerib juba tükk aega, et Partsi koht endale saada. Kui Aaspõllu tuleb, siis on kööga.”

Tati Jututar,
kirjaneitsi:

“Loodan, et minu “Džungliraamat” tuleb lõpuks välja. Veed igatahes tulid ära ja sisukord juba paistab, kui niimoodi õigest kohast õige nurga all vaadata.”

Onu Kalju,
naabrimees:

“Loodan et ehk saab poiss türmist ennetähtaegselt vabaks. Väga oleks majapidamises abi tarvis, eit on mul ju voodihaige, ei temast töölooma ole... Kõik laguneb – vaadake ise! Korsten ajab suitsu sisse, joodikud sõitsid aiavärava traktoriga maha, verandaklaasid on puruks pekstud kõik. Oleks Marek vabaduses, küll ta teeks ja oleks, ta ju hea poiss tegelikult. Kinni pandi eimillegi eest. Lihtsalt meie valla konstaabel Kaupo Dementjev ei salli meie poissi silma otsaski, nii kui midagi juhtub, kohe on turjas! Seekord kah, kui see Sigridi asi juhtus, ega meie poiss seal poe taga ei olnudki tegelikult. Aga näe, mätsiti süüdlaseks. Sellepärast, et Toomase ja Peetri vanemad on tähtsad ninad siinkandis, nende peale politsei ei hammas ei hakka, siis süüdistavad meie poissi. Ja noh, see Sigridi jutt, mis ta kohtus rääkis, see oli ju sulaselge möla. Aga näed, siukse mölaga pannakse noor poiss trellide taha ja rikutakse tema elu ära.” P>

Lennart Meri,
ekspresident:

“Toob uusi tuuli mu mõttemaailma ja valgustab mu vaimu. Ma vähemalt loodan nii.”

Anne Memedova,
kolumnist:

“Mul on kolm soovi. Esiteks, tahaks saada uut Citroen C2-te. Teiseks, tahaks saada suuremaid tisse. Kolmandaks, tahaks lõppude lõpuks saada orgasmi – pärast kõiki neid aastaid, tunnen ma, olen selle auga välja teeninud!”

Ajusaagim,
jackass:

“Uus aasta algas mul kõva pauguga ja loodan, et paugud käivad edasi terve aasta. Selle esimese paugu tegi muuseas Lenk. Tähendage see fakt ajaloo tarbeks annaalidesse ja oraalidesse üles.” P>

Mihkel Välk,
uuriv ajakirjanik:

“Skandaalseid paljastusi, eksklusiivseid reportaaže, mis tulvil kõmulisi intriige! Jääge minu kanalile. Seda ütlen teile mina, Mihkel Välk, Eesti uuriv ajakirjanik number uno!”

Igor Pang,
ebaselgeltnägija täheloll::

”Ei tea, ei tea... Olen siin juba nädal otsa endeid lu­ge­nud, aga sotti ei saa... Nii ebaselge on kõik... Ka taevatähed ei avalda tõtt... Nii et jah, ei oska kahjuks vastata. Kõik on Jumala kätes, küsige tema käest.”

Jumal:

“Tean, aga ei ütle. Elage ja vaadake, küll siis näete!”