Ma pean selgitama, kelle omad need mänguautomaadid on, kas need kuuluvad Tallinkile või osutab keegi firmale teenust. Aga ka internet on täis vägivaldseid mänge ja lapsed on laeval vanemate vastutusel.

(Hiljem e-kirjas): "Palve oma lapsi mitte järelevalveta jätta kõlab kolmes keeles ka laeva lahkumisel sadamast. Vanemad ei tohiks oma lapsi laeval üksi jätta. Seega kui vanemad ei soovi, et lapsed antud mänge mängivad, on koheselt neil endal võimalus oma lapsi seejuures keelata.

Kuigi tegemist on noortele mõeldud mängudega, käivituvad nad vaid müntide jõul, välistades, et päris väikesed lapsed nendega üksi mängida saaksid. Mängimiseks peavad lapsed vanematelt münte ja selle kaudu ka luba küsima.

(Tegelikult jooksevad automaatides vägivallamängud ilma maksmata ka üsna pikalt sel juhul, kui keegi teine on mängu pooleli jätnud - BP)

Turvameeskonnal on laeval palju ülesandeid tagamaks reisijate ohutust ja turvalisust, kuid lastehoidmine on siiski eeskätt vanemate ülesanne.

Kas neid vägivaldsete mängudega automaate ei võiks panna kuskile mujale, näiteks baari, kus täiskasvanud saaksid soovi korral kätt harjutada?

Selline tagasiside laekub meile esmakordselt, kuid võtame selle teema kindlasti arutlusele.