Alustame Liis Lassist. Enamik rahvas teab teda Kanal 2-e ekraanilt ilmatüdrukuna,kes on ennast isegi alasti poseerinud, kui kehaosad kunstiteoseks värviti-maaliti.

Kuna Liis Lassil on suisa haiglane huvi ja vajadus endale meedias tähelepanu saada, hakkas ta igal seltskonnaüritusel käima ning bravuuritsema ning tänu sellele sai temast "kuulsus" jutumärkides, sest see kuulsus on tal saavutatud lolli mängides ja n.ö. tsirkust tehes. Rahvas sellist kuulsust omavaid tegelasi ei salli, kuna tõeliseks kuulsuseks peetakse isikut, kes on ikka midagi kultuurset teinud ja sellega heas mõttes oma kuulsuse välja teeninud, nagu lauljad, näitlejad ning kangelased-elupäästjad jne.

Minu tutvusringkonnas ollakse vihased isegi  Elmar Liitmaa peale, kes oma kena ja toreda lauljast naise Lea Liitma maha jättis ja sellise kekutise asemele võttis, et vaid endale tähelepanu saada. Mida rohkem keegi kuulsust ihkav tegelane teiste juulsaks saanud persoonidega ennast näitab,seda rohkem on tal endal šansse kuulsaks saada. Siinkohal võiks nimetada veel Evely Ventsli ja Mari-Leen Albersi nimed,kuna need neiud on samuti kuulsaks saanud tänu bravuuritsemisele kuulsate persoonidega. Evely Tanel Padariga, Albers Arnold Oksmaaga. Tanel Padar on muidugi noorte seas kõrgelt hinnatud tegija rockstaarina, Arnold Oksmaa on paraku naerualuste hulka arvatud oma gaysuhete paljastamisega erinevate persoonidega, näiteks või Urmas Liiv ja Joel Steinfeldt. Kuna Eestis tehti Arnold Oksmaa elu kibedaks, pidi ta Soome kolima, et hing sisse jääks. Rahvas ei seedinud ta etteasteid ning kiputi talle isegi puuhalgudega kallale (näiteks Kuma Raagio sünnipäeval Onu Bella alias Igor Maasiku shows esinemine, kus mind ja Oksmaad pandi laval "paari"ning see vaatepilt mõjus grupile noormeestele publiku seast nii ärritavalt, et noormehed tulid Onu Bella tiimi bussi ning võtsid kätte riidast puuhalud,et Oksmaad nendega kolkida ning õnneks juhtusin ise sel hetkel parajasti samas olema ning suutsin Oksmaa tapmiskatsest päästa).

Kuidas sai Vändra-Aveli alias Aveli Abel kuulsaks? Minu teada sai asi alguse videost, mis internetti üles pandi ning kus see Aveli sõbratariga n.ö. lesbitses ning FHMile oli nõus ka Abel ennast alasti poseerima ning meedia otsustas Abelist teha uue liislassi või parishiltoni. Ka selline tühikargajalik kuulsus ajas rahva vihale ning Pärnus olla Aveli ühelt noormehelt suisa jalaga näkku saanud ning kuulsus tõi kaasa endaga seega kurvad tagajärjed ning neiuke pidi Soome minema, et normaalselt seal elada saaks.Kroonika seksikate peol ta osales siiski, aga temaga telesaates juttu ei tehtud minu teada.

FHM on üks fekaali järele haisev pornokas ning tänu rumalatele ja naiivsetele plikadele, kes end lasevad vabatahtlikult alasti või poolalasti pildistada,et mõned perverdid saaksid neid nautida, see FHM veel eksisteerib. Paljud imestavad sellegi üle, et Avelil on veidra mõtteviisiga isa, sest isa olla öelnud, et küll on ilus tütart vaadata fotolt, kus ta poolalasti on.

Kui vahepeal tagasi tulla Liis Lassi juurde,siis temagi kuulsusel on negatiivsed tagajärjed, kuna mitmest töökohast olla ta lahti lastud. Laulu"Üksteiseta"olla Liis kirjutanud koos Elmar Liitmaaga ning laul on kuulatavaimas raadios "Elmar"enim tellitud lugu (minu maitse ta pole, aga igal oma maitse) ning mina soovitaksin Liis Lassil hakatagi laule kirjutama ning tegelema sellise kultuursema värgiga, et oma sitta mainet taastada. Kui Lass kirjutaks mõne diskoloo, siis võiks see mullegi meeldida.

Liis Lassi on kuuldud meedias ka teiste kohta sitasti ütlevat ning ka see tekitab rahvas negatiivseid tundeid. Meenub ütlus Niki alias Kairit Tuhkaneni kohta,et camoon, pole see Niki mingi tegija, aga ta vähemalt laulab ning rahvale see meeldib. Minu lemmik Niki muidugi pole, aga kui raadiost ta laule mängitakse, siis raadiot ma kinni ei keera.

Seltskonnadaam on loomulikult ka Anu Saagim ning ka tema kohta on ütlemisi nii ja naasuguseid, aga Anu Saagimile sobib hästi tema roll ning tema rolli jäljendajaid pole vaja. Minulgi oli varemalt Anu Saagimist hoopis teine arvamus ja ettekujutus, aga kui Ken Saan PIMP TV ajal mind ja Anu Saagimi kokku viis minu autorisaates "Kohvitund", siis minu arvamus Anu Saagimist muutus kohe ning tunnen temast suisa puudust, kui teda pole teleekraanil juba mõnda aega näidatud.

Nii nagu diivast superstaaril Anne Veskil on lauljana täita oma roll, nii on Anu Saagimil seltskonnadaamina täita oma roll. Kindlasti on oma roll täita ühiskonnas ka Liis Lassil, aga tal oleks vaja ennast muuta ning teha midagi sellist, mis rahvast närvi ega vihale ei aja. Kui Lass käib seltskonnaüritustel ülbelt ringi ja arvustab teisi ning kiidab vaid iseennast, siis vihaaluseks ta ka jääb. Viimane "ehmatus"rahvale oli see, kui Liis Lass sai end näidata presidendi vastuvõtul. Kui ausalt öelda,siis see presidendi vastuvõtt ongi üks showüritus ning rahvas selle riietenäituse tituleerinud "pingviinide paraadiks" ning rahvas alati seda üritust arvustab,aga samas vaatab seda telekast ka suure huviga.

Olen jälginud ka uues portaalis "Lass 24" kajastatut ning pean nentima, et arenguruumi on veel küllaga. Võiks ikka vaadata ja valida ka, keda kajastada. Võtame või selle Kalev Rebase. Temalgi on suur huvi ja isu end meedias näidata,et tähelepanu ja kuulsust saada ning seda on ta saanud ka küllaga-gayparaad, pronkssõduriga seonduv värk, "kapoti ralli"ning mis iganes. Kas mees on psühhiliselt haige, veidrik või selline arnoldoksmaalik tegelane, kes tähelepanu saamiseks on valmis tegema mida iganes, ma ei oska öelda, aga veider on asi igatahes. Olgem ausad-ka Arnold Oksmaa on ju vaimupuudega ning teda tuleks ka selliselt võtta. Õnneks pole Oksmaa vaenulik ning ei tee kurja.

Tänastele seltskonnadaamidele soovitaksin ennem ikka mõelda ning siis teha, et rahvale endast lolli ja tühikargajalikku muljet ei jätaks ning neile, kes tahaksid samuti ruttu kuulsaks saada, nagu näiteks või see Aveli Abel, siis soovitan pikalt ennem mõelda, et kas selline alasti näitamise ja nn. tissi ja tussi demonstreerimine ikka see kõige õigem kuulsust toov samm või ettevõtmine on? Endale võib see muidugi lahe tunduda, kui pildid ajakirjas ja lehes, aga rahvas ei pruugi seda ettevõtmist lahedaks pidada ning kuulsuse asemel tuleb kannatada hoopis rahva põlgust, sõimu, viha ja muud negatiivset, mistõttu elu omas riigis muutub koledaks ning tuleb võõrsile pakku pugeda. Aveli ongi sellise kuulsusevilja elavaks tõestuseks ja näiteks, samuti Oksmaa.

Arvamuslugu sai pikk,aga loodan, et selles suutsin väljendada rahva arvamust.