Sinisilmsest Laurast (pikkus 178cm, strateegilised mõõdud 89-63-91) ilmusid mõõdukalt seksikad fotod ajakirja kuuel leheküljel ühes väikse tekstiga FHM Eesti peatoimetaja Robert Kõrvitsa poolt.

„Ei selliseid asju ei juhtu lakkamatult, see on ikka märkimisväärne asi," kommenteeris Kõrvits Ekspressile Eesti esikaunitari sattumist Portugali ajakirja veergudele.

Ta märkis, et kuigi erinevate riikide FHM-idel on juurdepääs teatud ühisele baasile, ei ole paljud Eesti kaunitarid teiste riikide ajakirjadesse sattunud.

Kõrvitsa andmeil on Laura Kõrgemäe fotoseeriad ja intervjuud ilmunud Hollandi, Saksamaa, Läti, Tai, Sloveenia, Portugali, Venemaa, Taani ja Lõuna-Aafrika FHMi numbrites.

Liis Lassi fotoseeriad ja intervjuud on ilmunud Taiwani, Bulgaaria, Rootsi, Taani ja Horvaatia ajakirjades.

Eesti FHM 2007. aasta kaanestaariks valitud Vändra-Aveli on sattunud Taani FHMi.

Playboy Eesti tegevjuhi Andre Lindvesti andmeil on Eesti kaunitaride pilte on saadetud (ehk siis ilmumas)  Bulgaaria, Serbia, Argentina, Poola, Ungari ja USA Playboy ajakirjades.

Serbia ajakirjas on ilmunud Jaroslava Rjabokoni foto Miau bändi fotoseeriast.

Poola Playboy´le on saadetud Ellen Valgepea fotod.

Bulgaariasse on saadetud on saadetud Ellen Valgepea ja Katja Pobedinskaja (detsembri Playboy kuu kaunitar)..

Argentiinasse saadeti Ellen Valgepea fotod.

Ungari Playboy´sse on saadetud Maris Linkolmi, Riina Stikanova ja Ellen Valgepea (kuu kaunitarid oktoobris, novembris ja detsembris) fotod.

„Huvi meie playmate'ide ehk kuu kaunitaride vastu on igapäevane, nagu statistikast näha," ütles Playboy Eesti tegevjuht Andre Lindvest Ekspressile.

Varem on USA Playboys ilmunud Piret Aava ja Kanadas elava Eesti juurtega Virve Reidi (1976. aasta playmate) fotoseeriad.

Eeloleva statistika põhjal lähevad Eesti piigad kõige paremini peale taanlastele, bulgaarlastele, ungarlastele ja ameeriklastele. Populaarseimad on Laura Kõrgemäe, Liis Lass ja Ellen Valgepea.