Esimesed triibulised?
Need olid väga valusate tagajärgedega. Rakveres koduukse ees, kui ma olin umbes kümnene. Üks suur must koer hüppas mulle küünte ja hammastega näkku kinni ning mina pidin seetõttu taluma veel tükk aega marutaudisüste, mida tol ajal tehti... kõhtu. Muidu olin ma vist enam-vähem hea laps.

Esimene murtud süda?
Viimane rumal test internetis ütles, et minusse armuvad kaheksa naist kümnest. Nii et neid on ikka olnud. Facebookis hääletasid sõbrad, et ma olen "most likely to get out of trouble smiling".

Esimene lugu iPod'is?
iPodi mul ei ole, aga aegajalt reisidele vean mulle testimiseks antud MP3-mängijaid kaasa küll. Viimasel ajal on seal muusika asemel hoopis teleseriaalid, millega on mõnus lennukis aega surnuks lüüa. "The Migthy Boosh" näiteks on selline, mille tõttu võisin ma viimasel lennul mõnele kaaskodanikule oma itsitamisega päris tüütu olla. Igapäevases muusikavalikus on aga nii palju lugusid, et üht välja tuues teen teistele liiga. Hiljuti jäi näppu The Rolling Stones'i kokku pandud kõigi aegade kõige paremate lugude Top 500 ja see on olnud väga hariv kuulamine. Eile troonisid aga päeva edetabelis vaheldumisi uus Underworldi album ja Arvo Pärdi "Tabula rasa".

 Minu viimased

Viimane palgatõus?
Viimane ei olnudki väga ammu, aga kõige lahedam palgatõus oli hoopis see, kui ühel ilusal päikselisel päeval kohvikus istudes ja siidrit juues organiseerisime ühele mu ülemusele väikese vandenõu. Osav sõber lasi liikvele kuulujutu, et mulle on tehtud superhea pakkumine konkurendi poolt ja asi läkski läbi: ma sain palka juurde!

Viimane pohmell?
Käisin Von Krahli teatris "Kajakat" vaatamas ja kohtasin oma sõpra Johni, kes otsustas, et ta tegelikult ei pea ikka viimase trolli peale minema. Siis viis üks veinipudel teiseni ja nagu alati, peitus pohmell just viimases pudelis. 25. novembril käisin teatris ja 26. novembril saabus pohmell.

Viimane SMS telefonis?
"Hullumaja, nüüd kutsuti baari. A põgenesin ja üks tegelane oli kahtlaselt ühe ekspoliitiku häälega." Sõbralt pärast Eesti saatkonna avamist virtuaalses suhtluskeskkonnas Second Life.