Alam-Pedja looduskaitsealal algavad Eestimaa Looduse Fondi (ELF) korraldatavad talgud. Talgurühma kuuluvad vabatahtlikud Suurbritanniast ja Eestist. Britid saavad kätt proovida heinateol, võsalõikamisel ja aia ehitusel, eestlased liituvad nädala lõpul.

Varbolas algavad puupäevad

6.-9. augustini kestavad Raplamaal Varbola linnamäel rahvusvahelised puupäevad, kus oma oskusi näitavad üle 40 harrastus- ja professionaalse kunstniku Eestist ja Soomest. Puupäevade raames meisterdatud skulptuurid pannakse oksjonile. Kontserdid, käsitöölaat jne. Vt. www.hot.ee/varbolapuu

Delfi alustas uue portaaliga

Täna avas Delfi uue meelelahutusportaali www.publik.ee, mis koondab kõiki olulisemaid Eesti ja muu maailma meelelahutusuudiseid nii staaridest, filmi-, muusika- ja telemaailmast kui ka kõikvõimalikest kurioosumitest. Lisaks pakub Publik telekavasid, Eesti suurimat Kuhu Minna? Ürituste andmebaasi, horoskoopi, mänge, nalju ja e-kaartide saatmise võimalust.

Tallinnas algas prügikastiajastu

Tallinnasse paigaldati 331 uut prügikasti, eelkõige nendesse ühissõidukite peatustesse ja ootealadele, kus need üldse puudusid. Lisaks paigutati peatustesse 187 istepinki.

Pirita kloostris algab Birgitta festival

8.-17. augustini toimub Pirita kloostris Birgitta festival 2008, kus tänavu saab taas nautida nii muusikateatri traditsioonilisi žanre kui avangardseid suundi, sealhulgas ka lustakat lasteetendust. Festivalil osalevad Moskva Novaja Opera, Segakoor Latvija, Vene keiserlik ballett, ERSO, Tallinna Poistekoor; solistidena astuvad üles Annely Peebo, Juhan Tralla, Heli Veskus, Richard Hyung-ki Joo jpt.