Erinevate kanalite infot analüüsides selgub, et Schwarzeneggeri (63) edasised võimalused on järgmised (mõni neist tõsisem, mõni naljakam):

1) Arnold teeb võimsa come-backi filmilinale. Intervjuus Daily Variety´le ütles ta, et näitlemine ei ole vaatamata pikale pausile tema jaoks mingi probleem, sest see olevat nagu rattasõit või suusatamine. Ka kuberneriks oleku ajal on ta mitmes filmis osalenud.

2) Arnold jätkab tegevust keskkonnakaitse ja reformide rindel. Kuberneriks saades vahetas ta oma Hummeri keskkonnasäästliku versiooni vastu ja on korduvalt selles vallas silma paistnud.

3) Arnold kirjutab oma elulooraamatu.

4) Arnold valmistub presidendiks kandideerima. Schwarzeneggeri viimane roll oli väga põgus ilmumine Sylvester Stallone´i filmis „The Expendables", kust võis välja lugeda, et tast saab president.

5) Arnold saab Moskva linnapeaks. Teatavasti ütles Venemaa president Dmitri Medvedjev, et kui Schwarzeneggeril oleks Vene kodakondsus, võiks temast isegi Moskva linnapea saada. Oktoobris käis ta esindusliku USA äridelegatsiooni eesotsas Moskvas.

Saagu, mis saab, aga Schwarzeneggeri kõneisiku Aaron McLeari sõnul on staaril erinevate pakkumiste uputus alates kinnisvaraprojektidest ja lõpetades meelelahutustööstusega. Ja üks on kindel - multimiljonär hakkab pärast oma 174 000 dollarist kuberneripalka suuremat raha kokku ajama.

Oma  viimasel tööpäeval - pühapäeval, - vähendas Schwarzenegger tapmises süüdi mõistetud endise osariigi spiikri poja Esteban Nunezi karistust 16 aastalt seitsmele aastale, viidates asjaolulule, Nunez sai sama karmi karistuse kui Ryan Jett, kes ta faktiliselt surnuks pussitas. See on põhjustanud jutte, nagu oleks võimuritele kõik lubatud. Samuti andis ta armu naisele, kes tappis 16aastasena oma kupeldaja.