Aasta eest Keskerakonda astunud Siska hoidus intervjuudest, kuni ta lõpuks ometi Kroonika jutule võttis. Ajakirjanikud aga esitasid preilile vaid mõttetuid küsimusi nagu “Mis on sinu jaoks magustoit?” Kroonikud, miks te asjast ei rääkinud? Miks teil suu vett täis oli?

Nädala valeprohvet
Johan Bäckman pidas Venemaal Seligeri järve ääres našistlikus noortelaagris loenguid teemal “Ajaloo võltsimise tehnoloogiad”. Muuhulgas ründas ta Nobeli kirjanduspreemia laureaadi Aleksandr Solženitsõni raamatusarja Nõukogude vangilaagritest.

“Solženitsõn kirjutas “Gulagi arhipelaagi” Eestis, kuhu ta kutsusid eestlastest revanšistid. Nad käivitasid tema abil juba siis Vene-vastase kampaania,” jutlustas Bäckman.

Laagris viibinud Helsingin Sanomate ajakirjaniku teatel suhtusid mitmed Naši komissarid Bäckmani juttu iroonia ja kriitikaga.

Nädala uusehitus
Masu sai lõpuks ometi läbi! Mercedeste maaletooja Väino Kaldoja jätkab taas villa ehitust, mille ta kriisi saabudes seisma pani. Kakumäel Kilu tänavale kerkiva häärberi varustusse kuuluvad muuseas kaminasaal, jõusaal, spordiriiete garderoob ja purskkaev.

Nädala kommunaaltüli
Taaraärimees Vallo Põldma tahtis paigaldada Mustamäele Konsumi poe juurde taaraputka. Asjaga tegelenud linnaametnik oli ideega päri, kuid muutus hiljem tõrksaks. Seejärel tunnistas linnaplaneerimise ameti komisjon kioski linnaehituslikult sobimatuks. Põldma kahtlustab, et taarapunkti keelamise taga on abilinnapea Eha Võrk, kellel on korter vastasmajas.