Samas seda, et Liksutov on Moskva linnavalitsuses oluline mees, ei pea ilmtingimata Tootsilt teada saama. Seda võib hinnata kas või telepildi järgi. Kui üleriigilised telekanalid teevad saadet, kus osaliseks linnapea Sobjanin, siis üsna tõenäoliselt paistab linnapea parema õla tagant Venemaa pealinnas transporditeemadega tegelev Liksutov.

Transporditeema on Venemaa pealinna elus üks tähtsamaid – Moskvas on tavaline, et liiklus hangub tundideks meeletutes ummikutes, Moskvas parkimises valitseb anarhia, miljonilinna ühistransport, mis võiks ummikute ja parkimise probleeme leevendada, ei toimi kaugeltki nii nagu vaja. Nende teemadega Liksutov tegelebki. Palju muugagi. Näiteks viimasel ajal kuuleb ja näeb tema nime Moskva ühtse taksosüsteemi loomisega seoses.

Ent muutused toimuvad suurlinnas valulikult. Pole siis ime, et Liksutov on nii mõnegi silmis ebapopulaarne. “Keegi ei taha Liksutovi,” karjusid pahased Moskva inimesed paar aastat tagasi sotsiaalmeedias, kui linn ehk siis Liksutovi osakond kehtestas kesklinnas tasulise parkimise.