Haiti maavärinast imekombel pääsenud Tarmo Jõeveeru vastased ajakirjanike küsimusele “Kas kavatsete Haitile naasta?”.

“Haitile ei lähe ma tagasi mitte kunagi!” Õhtulehe pealkiri.

“Veel eile oleks öelnud, et ei taha kunagi tagasi minna.” Postimehe intervjuust.

“Praegu olen kodus nii kaua, kuni tunnen, et võin tööle tagasi minna.” Päevalehe intervjuust

Nädala ajaloofakt

“NSV Liidu kokkuvarisemisel astusid EKP KK kõrged funktsionäärid peaaegu TÄIES KOOSSEISUS MAZOONIDEKS...”

Arnold Priksi tähelepanek

Nädala mereröövel

Ajaleht MK-Estonia kirjutab, et Vene Föderatsiooni uurimisorganid pakuvad väidetavalt Arctic Sea kaaperdanud Eestist ja Lätist pärit “piraatidele” kokkulepet, millega viimased võtavad kõik süüdistused omaks ning saavad vastutasuks kergema karistuse. Üks süüdistatav aga ütles, et tema advokaat nõudnud 5000 eurot (ligi 400 000 krooni) paljalt ettemaksuks tema kaitsmise eest. Ning üks piraatidest on valmis kirjutanud pöördumise “maailma avalikkuse poole”, kus ta kinnitab, et on sügavalt mures Balti mere ökoloogilise olukorra pärast.

Nädala hittlaul

Argentiinlase Elma Y Onesa kodustuudios Barcelonas on sündinud eestikeelne hitt “Liigutage peput!” ehk “El Primer Cumbianchero de Estonia”. Laulu sõnad “Hetkel, kui sind nägin, teadsin kohe – mulle mõeldud oled sa!” on sündinud selleks, et saada eesti tantsumuusika klassikaks. Ootame singlit ja suvetuuri!

Kuula laulu ja vaata videot aadressil: http://www.myspace.com/elmaonesa.

Nädala kalasoovitus

Säästlikke eluviise propageeriv veebisait Bioneer õpetab, millist kala tohib süüa ja millist mitte, kui lähtuda kalavarude jätkusuutlikkusest.

Hea valik on ahven, haug, lest, kilu, koha, latikas ja räim, hoiduda tasub vikerforellist, lõhest, silmust, siiast ja tursast, vältida tuleb angerjat, haid ja mõõkkala. Bon appetit!