Seitsmes restoranide edetabeli aasta oli varasematest hulga põnevam ja lõpliku järjestuse väljaselgitamiseks läks tarvis - spordist terminit laenates - fotofinišit. Neli esimest söögikohta said toidu eest võrdsed punktid ja paremusjärjestuse määrasid joogivalik, teenindus ja miljöö.

Söögikohtade kontseptsioonid muutusid mitmekesisemaks. Ületati endiseid piire ning purustati vanu arusaamasid. Fine dining kogus uut jõudu ning vastasseis casual dining’uga on Eestis praegu teravam kui iial varem.

Senise paari-kolme asemel arendab meie toiduelu jõudsalt edasi vähemalt tosinkond restorani. Eestis on huvitav süüa!

Restoranide edetabel sünnib kahes jaos. Kõigepealt valivad restoranitöötajad välja 50 parimat. Seejärel aga külastavad väljavalitud söögikohtasid nende endi teadmata kodu- ja välismaised hindajad, kes hindavad restorani sööke, jooke, teenindust ning miljööd kokku 100 punkti süsteemis. Pingerida moodustub toidule antud punktide alusel. Kui need on võrdsed, siis koondhinde alusel. Sulgudes on märgitud restorani edetabelikoht eelmisel aastal.

Jevgeni Ossinovski
poliitiline portree 20 stooris Haridus- ja teadusministri solvamine viis Eesti valitsuskriisi äärele. Ent mis mees 28aastane
õieti on? Kuidas ta poliitikasse ilmus? Mis juhtus tema esivanematega sõja ajal?

Ja millist rolli mängib jõukas isa?

Kui vanalt võivad lapsed
olla ja kes nende eest vastutab?

Mai-Agate Väljataga
“Tervendaja” Mai Agate Väljataga (81) oli nõukaajal partorg ja ametiühingu esimees, kuid vabariigi ajal avastas ta endas üleloomulikud võimed.

Foorum ETVs
2.november 2014:
siseringis levib Ekspressi andmetel info, et
mõtles viimasel hetkel ringi ja tegi nädalavahetusel või teeb veel täna valimiskomisjonile uue avalduse, et ta loobub välisministri kohast ja läheb Brüsselisse eurosaadikuks.

„Olge valmis selliseks uudiseks,“ ütles üks parteis kõrgel kohal olev tegelane.

RAHVAKIRJANIK KROSS: Sai maja ostmiseks raha Helga Krossilt (neiuna Pedusaar, vasakul ülal), aga elama asus sinna hoopis Helga Roosiga (vasakul all). SAATKONNA NÕUNIK KROSS: Sai korteri remondiks raha Cynthia Babskilt (vasakul), aga elama asus sinna Terje Krossiga (neiuna Taal, paremal).
Eerik-Niiles Kross pääses äsja Interpoli tagaotsitavate nimekirjast. Aga see pole sugugi esimene kord, kui ta on sattunud oma suurte jamadega avalikkuse tähelepanu alla.
Loe edasi ...
Viljandi koolitulistamine
Eesti esimene koolitulistamine Viljandi Paalalinna koolis toimunud tapmise uurimist juhib sama kooli vilistlane.
Loe edasi ...
HEA VAADE: Peeter Koppeli kabinetist SEB pangakontori 15. korrusel näeb juba kaugelt ära, kui sotsid peaksid võimule trügima.
Pangatöötaja
räägib õudusega, mis siis juhtuma hakkab, kui vasakjõud peaksid kevadised valimised võitma.

Tartu maakohus mõistis väljapressimistes süüdi Stas Volkovi ja tema autovargustega ning varastatud autode tagasimüügiga tegelnud brigaadi.

6JM22JUN06Q16.jpg
Eesti Ekspressi ajakirjanikud Vedler ja Hvostov võtavad nädala kokku. Loe 26.oktoobri - 2.novembri tähtsamaid majandus- ja välisuudiseid.

ELURÕÕMSAD: Marti Hääl (vasakul) ja Heiti Hääl tankimisautomaadi juures, mis seisab Alexela peakontoris Tallinnas Metropoli hotelli peal. Marti merevaate- ga kabinet asub seitsmendal korrusel, Heiti oma kaheksandal.
Sõiduautode järelkärude tootmisega alustanud
(51) on saanud Eesti suurim transiidiettevõtja. Tema kümme aastat noorem vend Marti töötab Alexela Energia tegevjuhina.

KARUAEG
tutvustab Eestit kui riiki,
kus hulguvad ringi karud ja metsad on täis metsloomi. TV3 näitas nunnut karupoega taluõuel. Lõpuks ometi on aru saadud, et eestlaste tugevaim külg pole kõrgtehnoloogia.

VISKI ROOTSI KALJUDEL: Ööl vastu 28. oktoobrit 1981 Karlskrona lähedal kalju otsa sõitnud Nõukogude allveelaev S-363.
Eesti oli Läänemerel ristelnud Nõukogude allveelaevadele tähtis tugipunkt.