Andes
ületulemisele
rohelise tule, tegi
kaks viga. Esiteks valis ta konfliktis USA vs Kross, ameeriklaste vastase positsiooni. Teiseks kinnitas Rõivas muljet, et on oma otsustes lükatav ja tõugatav. See vihastas põhjalikult välja
.

Marko Tibar
Avaldamata vestlus 30. oktoobril suri 81aastaselt Eesti NSV viimane siseminister Marko Tibar. Oma viimastel eluaastatel rääkis ta Eesti Ekspressile 1987.–1988. aasta telgitagustest.
Loe edasi ...
KRIITILINE: Kersti Kaljulaid ütleb, et euroraha kasutamise reeglid on liiga keerulised ning riikidel peaks olema rohkem vabadust otsustada, kuidas Brüsseli abi kasutada.
Euroopa Kontrollikojas Eestit esindav
räägib, et:

ta jäi napilt ilma juhtivast ametikohast Euroopa Liidus;

isegi suure palgaga inimene ei jõua Luksemburgis kinnisvara osta;

pooleteise aasta pärast kavatseb ta naasta Eestisse;

euroraha kulutamisel pööratakse liiga palju tähelepanu reeglite täitmisele, mitte tulemustele;

Tartu Ülikoolis on võrreldes Lääne ülikoolidega liiga palju töötajaid ja lokkab ebaefektiivsus.

VIKTORIA LADÕNSKAJA
Ma liitun Isamaa ja Res Publica Liiduga ja osalen Eesti Riigikogu eelseisvatel valimistel. See otsus ei sündinud minu jaoks sugugi kergelt. Kaugel sellest. Võib-olla olen ma sinisilmne, kuid ma usun, et saan olla kasulik just praegu ja just sellele parteile. Minu vaated ja põhimõtted on jäänud täpselt selliseks, nagu need olid. Niisama, nagu ka armastus puhta ajakirjanduse vastu.
Suur tänu teile!
Люблю Вас!
Loe edasi ...
MEES KASSIGA: Urmas oli kogu oma elu läbinägelik, skeptiline ja terava mõistusega, trotslik ja musta huumorit harrastav inimene.
Möödunud nädalal üks päev pärast oma sünnipäeva lahkunud Urmas Kaju viis endaga kaasa saladusi nii kümne miljoni dollari kadumise kohta Eesti Pangast kui VEB fondi kohta. Urmast meenutab Priit Hõbemägi.
Loe edasi ...
Põnev töö: Viire Sepp otsib ja uurib andekaid lapsi.
Lasteaias ja koolis ei tunne õpetajad andekaid lapsi sageli ära. Heal juhul suunavad nad sellise lapse psühholoogi juurde, nagu juhtus ühe Tartu poisiga.

MATHIAS VAARMANN: Eesti Energia turuanalüütik paneb Põhjamaade ilmaennustuse järgi paika elektrihinna Eestis
Mis ilm homme on? Paljude ettevõtjate jaoks on ilmateade eluliselt tähtis, vale prognoos võib röövida oodatud kasumi.

Eesti Ekspressi käsutuses olevad paberid paljastavad
ja
kakluse naftamiljonite pärast.

Mõned päevad tagasi tuli
välja uhke videoga. Ekspressile saadeti sarnane video Ukrainamaalt.

Eesti Energia Jordaania elektrijaama asukoht
Eesti Ekspressi ajakirjanikud võtavad nädala kokku.

Loe 16-23.novembri tähtsamaid sise- ja välisuudiseid.

Kirjastaja
(pildil) rügab, hambad ristis, et 2016. aastaks kõige kiuste võidukalt lõpetada majandusbuumi ajal alustatud suurejooneline 100 miljoni kroonine Eesti rahvusentsüklopeedia projekt.

USA ajakirja Paper esikaas, mille jaoks prantsuse fotograaf Jean-Paul Goude võttis 1976. aastal tehtud pildi oma toonasest tüdruksõbrast
ning tegi sellest uue versiooni
Westiga, kes on tuntud selle poolest, et… ta on tuntud. Järgnes möll selle üle, kuidas me naisi, ja veelgi enam, mustanahalisi naisi objektistame ning meedias mitmesuguste tehniliste abivahenditega nende loomulikku välimust manipuleerime kindlate stampide kinnistamiseks – täpselt samamoodi nagu me seda ka 40 aastat tagasi tegime. Tähelepanu on Kardashiani foto pälvinud nii palju, et ajakirja kaanel väljahõigatud eesmärk “Break the internet” peaaegu, et õnnestus – internet sai enam-vähem täis, nagu
juba mõni aeg tagasi kartis.