Kümme aastat tagasi vaatas Vilja Savisaar nukralt pealt, kuidas tema mees terve jaaniõhtu noort blondi näitsikut tantsitas. Tänaseks on
jõudnud
taganttõukamisel Keskerakonna juhatusse ja riigikokku.

Tehnoülevaatused on Eestis ainuke objektiivne allikas sõiduautode töökindluse määramiseks. Statistika kinnitab hulka väljakujunenud arvamusi, aga pakub ka üllatusi.

SVETLANA VÕITLUS: “Alguses mõtlesin, et loobun kohtusse minekust – ikkagi miljonärid ja mina, tavaline inimene.”
Tallinki laevadel koristajana töötanud Svetlana
(58) saavutas kaks ja pool aastat kestnud kohtulahingus võidu oma tööandja, Eesti ühe suurema ettevõtte üle.

PANKADELE PASUNASSE: Pärtel Tomberg ja tema Bondora.com on küll tõusvad tähed nn otselaenamise maailmas, ent näiteks Eesti pankureid erutavad palju enam Maarjamaal õilmitsevad hoiu-laenuühistud.
Täitsa lõpp, kuis raha tuleb. Isepankurina tuntud Pärtel Tomberg (26) taotleb pangalitsentsi, et vahendada tulevikus miljard eurot laene aastas.

Noormees tõendas
ekspertiisi abil, et vereproov, mille alusel ta roolijoodikuks tembeldati, oli kokku miksitud kahe inimese verest.

Sissisõda pangandusmekas: Transferwise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus (esiplaanil) heitsid ülemöödunud nädalal Londoni kesklinnas korraldatud protesti­aktsiooni käigus riided seljast. Tulemus: ühe päevaga üle 20 000 uue külastaja firma veebilehel, tuhanded like’id Facebookis ja säutsud Twitteris.
Eestlaste
ja
loodud interneti valuutaülekannete firma on järjekordselt investoritelt raha kogumas. Läbirääkimised käivad Silicon Valley investeerimisfirma Sequoia Capitaliga 50 miljoni dollari suurusest rahasüstist, mis tõstaks
turuväärtuse ühe miljardi dollarini.

K-rühm
See ei ole julgeolekurisk, kui noormehed ei taha kaitseväkke minna, kirjutab anonüümseks jääv tuntud kultuuritegelane, Eesti riigi patrioot ja noor isa.
Loe edasi ...
Kindral Kerdi löögirühm ehk miks ma ei käinud sõjaväes
Värskelt parteistunuid erukindral
soovitas Saaremaa koolitüdrukutele esinedes neil mitte abielluda ajateenistusest kõrvale jäänud meestega. Ekspress moodustas kiirkorras amatöörüksuse meestest, kes ka „vigasena“ on elus hästi hakkama saanud.

turvafirmas
juhatuse assistendina töötanud Ele Sisas (pildil) aitas Rahumägi endistel kompanjonidel
ja
luua uue konkureeriva turvafirma, selgub Tallinna Ringkonnakohtu hiljutisest otsusest. Kohus leidis, et ESCst päeva pealt vallandatud Sisasel pole õigust mingile hüvitisele.

KODUTEE: Kallase töökoht asus kodust veerandtunnise jalutuskäigu kaugusel.
Ekspress käis vaatamas,
kuidas endine eurovolinik

Siim Kallas pärast kümmet Brüsselis elatud aastat Eestisse tagasi kolib.


Trakai linnus Leedus.
Populaarste reisigiidide liider Lonely Planet reastab igal aastal uusi reisitrende. Tuleval aastal soovitatakse külastada selliseid maid:
Loe edasi ...