Ekspress läks Venemaale otsima kommunisti, kes mõtles välja loo Eesti NSVd taastavatest talunikest. Jõudisime ühte Peterburi keldrisse ja kuulsime seal hämmastavat avaldust.

Ardo Ojasalu
Ekspress avastas: Pankrotistunud ehitusfirma Facio omanikud viisid oma ärid üle
.
tegutseva emafirma tegevjuhiks on tuntud sotsiaaldemokraat
!

Noh, Pohlak, võtad? Hiljuti said Eesti jalgpalliklubid kirja kelleltki Nimotallah Onibudolt, kes esitles end kui Nigeeria jalgpalliakadeemia treenerit. Kaasas oli ka ports pilte, ühel treenib tema võistkonna väravavaht.
Tulge meile külla. Ekspress tutvustab nippe, mille abil arengumaade kodanikud üritavad ennast Eestisse smugeldada.
Loe edasi ...
äritandem
(44)
ja Uuno Lausing (42) on hõivanud pärast hulka sekeldusi Eesti jahuturu. Ekspress uuris, kes need tagasihoidlikud mehed on.

Seoses sellega, et kunagisest keskkriminaalpolitsei juhist Andres Anveltist sai uues valitsuses justiitsminister, tuli meelde üks vana ja äärmiselt imelik lugu, mis toonaseid olusid hästi iseloomustab.

Tuntud Vene uudisteportaal Lenta.ru avaldas kolmapäeval mahuka materjali kahest Ida-Virumaa talunikust, kes on oma maadel kuulutanud välja Eesti NSV. Esialgu organisatsiooni „Kommunistõ Peterburga I Leningradskoi Oblasti" veebilehel ilmunud ja hiljem uudisteportaalist tiražeeritud jutt käib kellestki talumehest Andres Tammest, kes on Peterburi ja leningradi oblasti kommunistide saidile öelnud, et "ei taha enam elada kodanlikus Eestis, kus kellelgi pole mingi huvi lihtsa inimese vastu, kus lageraiutakse metsa, kus laiutab tööpuudus ja korruptsioon, kus kõike määrab NATO ja ameeriklased ning kus on ausse tõstetud fašistlik pärand."
Loe edasi ...
Ohtlik kraam: Mari-Liisi juhtumi tõttu keelustas Terviseamet Supertšistotelo müügi.
Konnasilmale üheeurost hooldusvahendit määrinud naine vajas lõpuks kolme operatsiooni. Kuidas pääses ohtlik lahus apteegilettidele?

Haagi Strateegiauuringute Keskus ehk HCSS on koostanud globaalse pingerea sellest, kuivõrd hästi on lesbid, geid ja bi- ning transseksuaalsed inimesed kaasatud relvajõudude tegevusse.

arvutamisel kasutatavad andmed näitavad hästi, kuidas on muutunud eestlaste tarbimisharjumused.

spetsüksus teiste maade valitsuste destabiliseerimiseks. Väidetavalt tegutseb üksus nüüd
.

Rannarahva muuseumi teadusjuht Maivi Kärginen, kes on nukkude ajaloo teemal kaitsnud ka bakalaureusetöö, tegi Ekspressile ekskursiooni Barbie`de maailma. 1959. aastast, mil müüdi esimene
, on nuku välimus mitmeid kordi muutunud. Supelkostüümis daamist, rinnaka blondiini ja modellimõõtu surfarini välja. Mõne asja kallale pole firma Mattel nukuloojad siiski julgenud minna – need on pikkus (alati 29 cm), täiskasvanud inimese välimus ja kikivarvul olek.

TUNDMATU SUURUS: Enne Kalev Kure tapmist polnud Assar Paulusest juttu üheski artiklis. Nüüd nimetavad paljud teda allilma troonipärijaks.
Postimehe andmetel vahistas politsei esmaspäeval organiseeritud kuritegevuse vastu suunatud operatsiooni käigus Assar Pauluse. Seoses sellega avaldame 2005. aastal ilmunud portreeloo Assar Paulusest.
Loe edasi ...
Donna Tartt
Ameerika kirjanik Donna Tartt (50) avaldas pärast üheteistaastast vaikimist oma kolmanda romaani “The Goldfinch” ning troonib taas The New York Timesi bestsellerite nimekirja eesotsas.
luges vapustava raamatu läbi ja jagab oma vaimustust.

Donna Tartt'i romaan võitis 2013. aasta Pulitzeri ilukirjanduse kategoorias.


Roberta Einer
Moemaailmas läbi löömiseks on kaks võimalust: teha oma bränd või asuda tööle mõnes suures firmas, näiteks legendaarses Balmaini moemajas. Just nii tegi Roberta Einer (21), kirjutab Anne Vetik.