Kohe näha, et hädakaitse: Mareti silmaalune.
Politsei ei algatanud kriminaalasja mehe suhtes, kes on uurimise all perevägivalla tõttu, kuid lõi uuesti oma eksnaist. Uurija meelest oli tegemist hädakaitsega.

undefined
Mida teha, kui kaks meest soovivad taksosse suruda ihualasti ja täiesti pilditut naist? Selliseid olukordi tuleb pealinna taksojuhtidel oma töös lahendada.

undefined
Pöörane börsihai: Marat Kasparov – tubli annus rahvuslikku eripära, ehedust ja temperamenti. Ei mingit nägude tegemist.
Kui meie end juba magama sätime, möllab Eesti üks edukamaid börsimängureid Marat Kasparov (27) veel USA börsidel.

undefined
Eksperiment. Põhikooli loodusõpetusest pärit tüngaküsimus ajas mitmel riigikogulasel juhtme totaalselt kokku. Ekspressi lobi peale hakati Toompeal ette valmistama kuiva seadust.

undefined
Hotellide töötajad räägivad Ekspressile, mis toimub hotellides tegelikult!

undefined
Viis kandidaati, kolm proovijat, kaks päeva testimist. Ekspress valis esimest korda välja parima Eestis kodus kasvatatud kanepi.
Loe edasi ...
undefined
• Ametlikult lahkus
Arengufondi juhataja kohalt vabatahtlikult.

• Selle eel valmis range siseaudit. Fondi nõukogu liikmed kuulsid ka jutte laristamisest, hämamisest ja vassimisest.

• Arro istus korraga kahel toolil, teenides rohkem kui peaminister või president. Ta valmistus ka fondi tütarfirma erastamiseks.

undefined
Smilers suutis end kehtestada: Eesti artistidest on Hendrik Sal-Saller ainus, kes püsivalt ja edukalt nõuab, et nemad alustavad kontserdiga hiljemalt kell 12, aga mitte hiljem.
Muusikud tahavad, et kontserdid ja peod algaks klubides varem, mitte alles vastu hommikut. Kõik kurdavad, aga ainsana on suutnud ennast kehtestada (alustame keskööl, mitte hiljem)
.

undefined
MARGO VAINO
Avaldame 2003-2007 Marko Vaino sulest ilmunud lood paikadest kuhu normaalsed inimesed ei satu. NB! Vahepeal olid artiklid suletud mahajäetud serverisse.

undefined
Genka, Ines ja Getter Jaani tegid proovi õllesummeril esinemiseks
"Peatoimetaja peab ainult vaatama, et see inimene, kelle nekroloogi ta avaldab, oleks kindlasti surnud, kui ta on elus, ja juhtub oma nekroloogi lugema - vaevalt see kõik talle meeldib, mis seal öeldakse!"
Loe edasi ...
undefined
MILJONIMÄNG
Miks mitte teenida miljon, kui tunnen kunstikirjandust ja spordiajalugu, mõtles
enne, kui ta "'Miljonimängus"' käis.

undefined
Estonia pst 15a
Vaatamata sellele, et firma kontor on suletud ja omanikud ning juhid vahi all, tegutseb Assar Paulusega seostatud võlanõudmisfirma Capital Inkasso edasi.
Loe edasi ...