VAHEMEES: Toivo Promm keeldus kommentaaridest.
Tallinna Sadama altkäemaksuafääri uurimise võtmeisik on ettevõtja
.

KAMBAVAIM: Foto on pärit vargapundi ühe liikme Facebooki lehelt.
A-RÜHM Kohus mõistis hiljuti süüdi alaealiste vargajõugu, kes süstemaatiliselt

maakonda rüüstas. Kamba aju on staažikas noor kriminaal.

OHVERDAS OMA ELU: Eestlasest misjonär Ewald Ovir.
Äsja ettevõtlusministriks nimetatud
esivanem Ewald Ovir läks Aafrikasse pärismaalastele jumalasõna viima, ent tapeti nende poolt 20. oktoobril 1896.

Admiraliteedi basseini arendus
laseb peagi kopa maasse lüüa, et püstitada Tallinna sadamaalale kesklinna suurim kaubandus- ja ärilinnak. Rohkem kui 100 miljonit eurot maksvat Admiraliteedi keskust rahastavad tuntud Eesti ärimehed, väidetavalt on projekti panustamas ka LHV pensionifondid.

Eestis elab lastekodudes 400 last, kes võiksid päevapealt kasuperre elama minna. Umbes sama palju peresid ootab järjekorras, et lastekodust laps võtta. Kõik on justkui tasakaalus, kuid miks nad kokku ei saa?

Need, kes tahavad
sõbraks saada ja temaga suhelda, saavad talle sõbrakutse esitada ka mitteametliku konto kaudu. Tolles esineb president nime all Fred Ilves. Kontol näitab ta oma teise

nimena ka Endel Ilvest ning õpingute paigana Leonia High Schooli New Jerseys USAs.

Sõja lapsed, kalašnikovi kuuliaugud kehas: Vasakul seisab Alda (3 kuuliarmi), tema kõrval Aisha (1 kuuliarm), nende selja taga Rukaya (4 kuuliarmi). ÜRO andmeil on enam kui kahest miljonist riigist lahkunud sõjapõgenikust umbes pooled lapsed, kellest kolm neljandikku on alla 11aastased.
Parem surra kui langeda
timukate kätte, on
sõjapõgenikud ja neid ravivad arstid ühel meelel.

Ieva Kupce
Salapärasest Läti naisest Ieva Kupcest on sahistatud Eesti poliitkoridorides juba üle aasta. Kas ir šī meitene?* Edukas karjäärinaine. Väga töökas. Väga tark. Seejuures väidetavalt väga meeldiv inimene. Ekspressi poliitklatšitoimkond leidis president Ilvesega Arvo Pärti kuulamas käinud leedi kohta 15 fakti.
Loe edasi ...
Tõeotsijate paraadi peadirigent, kes eelistab oma lapsi kooli asemel kodus õpetada ja kelle abikaasa on veendunud, et Estonia laevahuku süüdlasi tasub otsida
ridadest?

Peeter Luksep
Üks väga tähtis mees Eesti hilisajaloos, kellest laiem avalikkus palju ei tea, suri möödunud nädalal.
Loe edasi ...
Mikk Salu
Kahes kohtuastmes süüdi jäänud Neinar Seli teguviis sarnaneb Remo Holsmeri omaga, kes samuti hääletas olümpiakomitee toetamise poolt, ent tema pääses konksu otsast.
Loe edasi ...
Rahvasaadik
eelistas mitte vastu võtta Ekspressi pakutud odavat autot ja sõidab edaspidigi Ford Mondeoga, mille kalli rendi maksab kinni maksumaksja.

Venemaa ärimees Andrian Melnikov plaanib ehitada Tallinna vanalinna eramuuseumi.