• Postimees: Tänavune aasta tegu on täispikk animafilm "Leiutajateküla Lotte".

  • Maaleht: Tähetark Igor Mang ennustab konfliktidest tiinet jaanuari ja veebruari nii Eestis kui ka kogu maailmas. Muuhulgas ootavat peaminister Andrus Ansipit ees raske jaanuar-veebruar (selles on süüdi valimised ja Pluuto), sügisel saabuvat valitsusremont (seega jääb pärast valimisi moodustatava valitsuse ametiaeg üürikeseks) ja rohelised pääsevat parlamenti. Augusti teisest poolest septembri lõpuni tulevad suured sotsiaalsed rahutused ja muutuvad kinnisvarahinnad (paraku ei näita tähed, millises suunas). Meelehärmiks pole siiski põhjust, sest aasta kolm viimast kuud on majanduslikult soodsad.

  • SL Õhtuleht: Teisel jõulupühal murdsid vargad sisse Magdaleena haiglas asuvasse arstikeskusesse Ortopeedia Arstid ja viisid kaasa kaks arvutit, milles võis olla keskuse patsientide hulka kuuluvate tippsportlaste isikuandmeid. Ortopeediakeskuse tunnustatuim arst Mihkel Mardna ei osanud veel öelda, millised andmed langesid varaste saagiks. Keskuse nimekate patsientide hulka kuuluvad pea kõik Eesti tippsportlased, näiteks jalgpallur Urmas Rooba, tennisist Kaia Kanepi, korvpallur Aivar Kuusmaa, odaviskaja Andrus Värnik, suusataja Kristina Šmigun ja triatleet Ain-Alar Juhanson.

  • Eesti Päevaleht: Ametist lahkuv ja poliitikasse siirduv Tartu Ülikooli rektor Jaak Aaviksoo kritiseerib riigikogu aseesimeest Ene Ergmad ja leiab, et ülikooli rektor peaks olema poliitiliselt sõltumatu.

  • Sakala: Tulevikus kahaneb parkimismure oluliselt, sest Viljandi ärimeeste firma Temreks Park hakkas Eestisse importima Koreas valmistatavaid autoparklaid - kahe auto parkimiskohale püstitatud parklasse saab teineteise kohale parkida tosin autot.

  • SL Õhtuleht: Tallinna suuremate hotellide aastavahetuspeod on venekeelsed, esinevad Anne Veski ja ansambel Laine.

  • SL Õhtuleht: Lääne-Virumaal Kadila seltsimajas tungis noorukite kamp külalistele kallale ja peksis neid erinevate metallesemetega. Tulemus: kümmekond inimest traumapunkti, üks haiglasse ravile. Õhustiku tabamiseks vaata ka filmi "Tulnukas".