Eesti Päevaleht:

Haridusminister Mailis Reps surub riigieelarvest lasteaedade ja koolide ehitamiseks või remondiks toetusraha saavatele omavalitsustele trahviga ähvardades peale ministeeriumi mõõdutundetu reklaamimise kohustust.

Parteid jagavad valimiste eel lastele ja peredele miljardite eest lubadusi. 

Paldiskis levib alumiiniumitolm, sest OÜ Palsteve hakkas lossima laevalt alumiiniumoksiidi. Aine käitlemisluba ettevõttel puudub, ettevõtte esindajad eitavad alumiiniumoksiidi käitlemist ja ütlevad, et katsetavad vaid tehnikat.

Kasutatud autode müüjad väidavad, et järjest suureneb välismaalaste huvi Eestis müüdavate kasutatud autode vastu.

Euroopa Parlament jõudis arusaamisele, milliseid jooke tohib nimetada viinaks - neid, mis valmistet teraviljast, kartulist või suhkrust.

Postimees:

Vene eriüksuslaste lasketiirus olid kasutusel Londonis mõrvatud endise agendi Aleksandr Litvinenko pildiga sihtmärgid, mida võis tulistada ka Vene parlamendi ülemkoja esimees Sergei Mironov.

Valge Maja on teadlaste kinnitusel avaldanud viimase kuue aasta jooksul neile survet kliimasoojenemise kohta käiva info varjamiseks või faktide moonutamiseks.

Maaleht:

Kui Rootsi valitsus vabastab Estonial käinud tuukrid vaikimisvandest, võib see lüüa esimese mõra seni laevahuku ümber hoolega punutud saladuseloori. Tuukritel on rääkida palju huvitavat, selgub Jutta Rabe poolt videole võetud intervjuust Rootsi tuukri Hakan Bergmarkiga, millest osa avaldab Maaleht.