MATI KAAL:
No kevad on loomariigis kibe valitsuste moodustamise aeg. Tallinna loomaaias on olukord järgmine: ahvide valitsus sai paika pandud mõned päevad tagasi. Siilidel on tukkuv valitsus juba eelmisest aastast koos. Roomajate maja pani kabineti kokku alles täna. Nüüd on Presidendi asi öelda, millist valitsust ta soovib, ja me viime siis loomad kohe naksti puuridega Toompeale.

LEONID LILLEMETS:
Ära parem küsi. Valitsuse moodustamisega on kiire! Jõle häda on käes. Kange valitsus tahab tulla, aga kus sa ta maha paned? Põõsa alla ei taha valitsust maha panna. Vägisi tahab otse püksi tulla. Eks ta nii vist jälle lähebki. Kus sa pääsed. Mis see väike valitsus püksis ikka teeb, soendab ainult. Ja kes mind vana inimest sellepärast ikka taksost välja viskab. Küll kannatavad ära.

CONTROL ALT DELETA, 5 aastane:
Me panime lasteaias kokku toreda nukuvalitsuse. Mina panin ja Gerly ja Glen aitasid ka. Selle peaministriks on isekallutaja. Nukuvalitsuse välisministriks määrati Miki-Hiir. Kultuuri- ja haridusministri portfelli jagavad Barbi ja Ken, side- ja transpordiministeeriumi juhib Piilu-Part. Rahandusministeeriumi juhtimise usaldasime senjoor Buratinole. Maaelu probleeme hakkavad lahendama Furbyd ja teletupsud Tinky-Winky, Po, Dipsy ja Lala. Rahvastikuministri ülesandeid asub täitma Jonnipunn. Siseministri kohta pakuti Miðkale.

ARNOLD OKSMAA:
Kindla peale juba täna õhtul tuleb suur-suur pleenum Nightmanis. Partei liikmeid on seal koos kohe igalt poolt – Pärnust, Viljandist, Kohtla-Järvelt, Soomest, Taanist, Kanadast, tõesti igalt poolt maailmast. Ja kohe täitsa kindlasti tehakse üks väga-väga tegus vähemusvalitsus ära! Seal saavad kõik vähemused sees olema ja hästi palju kõigi sugude liikmeid ja palju-palju väga kuulsaid ja väga ilusaid inimesi.

Väliseestlane REIN TOOMEPUU:
Kui Savisaar peaks võimule tulema, siis suudame kahekümne nelja tunni jooksul organiseerida võimsa vastupanu. Meie võitlejad on tõotanud, relv käes, maksku mis maksab, viimse veretilgani vastu pidada, et päästa demokraatia. Ühes sõbralikus välisriigis on löögivalmis sajad ja sajad eriväljaõppega kommikoerad, kes suudavad savisaaremeelsetes valitsusvägedes tekitada tohutu ðokolaadihüsteeria, mille varjus ujuvad üle piiri hambuni relvastatud eriväljaõppega aeroobikarühmad, kes annavad halvava löögi riigi telejaamade pihta, millega Savisaar on oma propagandakanalitest ära lõigatud ja võimule tulebki just seesama eksiilvalitsus, mille liikmed on praegu ühes ðveitsi panga tulekindlas raudkapis hoiul, valmis iga hetk juhtimise üle võtma, et tagada riigis demokraatia, anarhia, korralagedus ja kaos.