Või on see Moon Taxi hoopis Moonitakso? Et saab sõita ainult Mooni tänavale? Või on see takso, kust saab viina asemel osta moone, et neist valmistada narkootilist ainet oopiumi? Või on see hoopis taksikoer, kes elab Kuu peal? Või taksikoer, kes toitub ainult moonidest valmistatavast oopiumist ja on seetõttu pidevalt kerge kaifi all? No mine sa tea.           

Kuid mingem ajaloos tagasi. Sama produtsendi poolt kunagi algatatud ja tänaseks rahvusvahelist kuulsust kogunud popgrupp kannab nime Vanilla Ninja. Aga mida see õieti tähendab? Vanilla on väga magus maitsetaim ning ninjad on Jaapani iidse ja karmi võitluskunsti esindajad. Tuleb välja siis nii, et need karmid võitlejad kasvatasid kunagi vanillat, et oma elu magusamaks teha. Muidu see pidev vihane võitlemine oleks võibolla tõesti läinud liiga pipraseks. Mekis on vaja vaheldust. Aga no ma tõesti ei tea, kas see ka päriselt nõnda oli.    

Või võtame senini aegajalt esilekerkiva bändi Slobodan River, kus laulab imekaunis Maria Ithaka Gyrcelea Rahula. Slobodan Milosevic on teatavasti sõjakurjategija, kes on praeguseni Haagi tribunalis rahvusvahelise kohtu all. Aga tuleb välja, et mõne jaoks siin on ta lausa kangelane! Tuleb tõdeda et, ajaloos on ennegi juhtunud, et kauneid naisi tõmbavad ligi julmad mehed. River tähendab inglise keeli jõge – nüüd on siis Slobodan Milosevici auks kogunisti miskisugune jõgi nimetatud! Ei noh – ma tõesti ei tea.

Siis on veel sihuke ansambel nagu Nexus. Ne­xus tähendab ladina keeli kaht või kaksust. Aga selles bändis on ju kolm liiget, mitte kaks! No mine sa võta kinni. Ning “Nexus” on ka kirjanik Henry Milleri seksuaalsusest nõretava roppro­maa­ni pealkiri, millega Martin Scorsese põnevusfilmi “Hirmu neem” kurikaelast peategelane püüdis oma advokaadist vihavaenlase peretü­tart vaim­selt mürgitada. Võibolla on ka pealiskaudsel kuulamisel üsna süütukesena mõjuva popansambli Nexuse paladesse kavalalt peidetud mürgine sõnum?  Vaat sellesse on raske süveneda. Mida siis arvata veel sellest, et Trinity tähendab kolme, aga selle nime taha peitub kõigest üksainumas artist! Siinkohal jookseb juhe küll täiesti kokku.

Viimasel ajal olen ma mõelnud selle peale, et omaenese lisanimeks Perselius registreerida. Perselius kõlab ju uhkelt! Umbes nagu Haydn või Sibelius või Helios. Olen seda sõpradega arutanud ja ühes asjas on nad üksmeelselt veendunud – et ükski naine seda nime oma lapsele küll panna ei lubaks. Tee nii palju vaimumassaaži, kui tahad.