Sellisele kohale jõudis singel tõesti möödunud nädala teisipäeval. Tõsiseltvõetavatest tabelikohtadest saab rääkida aga vaid nädalases arvestuses. Esmaspäeval 53. kohalt alustanud Vanilla Ninja tõusis neljapäevaks küll juba 30. kohale, kuid reedeks olid plaadid poodidest otsa lõppenud. Seega jäi nädala tulemus nadimaks kui bändi enda loodetud 30. koht.

“Niipea kui plaati ei ole poes müügil, kukub ka koht edetabelis,” ütleb Saksamaal Vanilla Ninja projekti vedav Renee Meriste. “Ega see pole Eesti, kus on 30 plaadipoodi. Saksamaal ja Austrias on ikkagi kokku üle 2500 plaadipoe ja see on nende enda otsus, kui palju kaupa tellida.” Ta lisab, et uute artistide puhul on see päris tavaline, et plaat lõppeb poodides otsa.

Bändi Eestis esindava plaadifirma Top Ten esindaja Peep Veedla sõnul võis Saksa plaadifirma Bros Music esmapartiiks valmis kõrvetada kuni 20 000 CDd. “Eestisse tellitud 2000 singlit, mis pidid selle nädala esmaspäeval poodidesse jõudma, läksid nüüd Saksamaal tulekahju kustutamiseks,” ütleb Veedla.